Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žahour - borůvková omáčka

Ať už se chystáte na knedlíky či lívance, jistě vám přijde vhod ovocná omáčka, kterou hojně používaly naše babičky. Řeč je o tradičním žahouru, nejčastěji připraveném z borůvek. Pokud se chcete držet tradice, zahustěte ho perníkem místo pudinku.

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

14. 7. 2009 16:21

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 561 kJ / 373 kcal
Bílkoviny3,53 g
Tuky9,75 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 32 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy67,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suzanna

14. 7. 2009 16:30

To musi byt mnamka:-p treba k livancum:yes::-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: borůvková omáčka borůvkový rozvar jahodový žahour borůvkový žahour s knedlíky zahour z jahod borůvková omáčka na knedlíky omáčka z borůvek žehour jak se dělá žahour jahodový rozvar recept borůvková omáčka borůvková omáčka na lívance rozvar z borůvek borúvková poleva borůvková omáčka recept žahour jahodový lívance s borůvkovým žahourem žahour z ostružin žanhour boruvkova poleva na knedliky

Suroviny: borůvky, cukr, skořice, máslo, voda, mléko, pudink vanilkový

TopRecepty.cz

Žahour - borůvková omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/586R