Zelný salát aneb falešná treska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 281 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,83 g |
Tuky | 41,19 g |
Vláknina | 16,05 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 9,04 g |
Sacharidy | 26,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zelí by nemělo být tvrdé. Já jsem měla sterilované, tak bylo akorát. Pokud budete mít tvrdší, povařte ho pár minut v zelné vodě a potom vyždímejte a pokrájejte. Salát je rychle hotový a opravdu lehce připomíná tresku v majonéze. S pečivem je to dobrá večeře, nebo svačinka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2020 17:16
21. 11. 2020 14:13
Wikki: Děkuji
21. 11. 2020 12:35
Tresčí to není, ale je moc dobrý. Opět salát, který se u nás zabydlí.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 6 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 11 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 12 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 12 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 13 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 14 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Další recepty
Suroviny: zelí kysané, mrkev, cibule, majonéza, smetana zakysaná, sůl, pepř, cukr
Zelný salát aneb falešná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLQz
3 názory