Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,86 g |
Tuky | 19,90 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 23,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Řízky v sýrovém těstíčku můžeme podávat s citrónovými bramborami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2011 07:14
S ochutnáváním jsem to měla stejně jako Savlinka Nevěděla jsem co jím, ale chutnalo mi to Srettkotvoje komentáře mě vždy pobaví Cathleen hezký recept
15. 5. 2011 20:20
Mně to naopak chutná moc
15. 5. 2011 19:53
krindypindy, zase ten býčí vercajk.
smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje to snad raději pozřu i mořský blechy-krevety, ale reprodukční orgán býka nemohu...jsem syta...syta vždy,když si tuto deliktesu představím ještě v živé podobě,natož v neživé a pak upíklé
smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje to snad raději pozřu i mořský blechy-krevety, ale reprodukční orgán býka nemohu...jsem syta...syta vždy,když si tuto deliktesu představím ještě v živé podobě,natož v neživé a pak upíklé
15. 5. 2011 19:39
Je to super recept ok
9. 1. 2011 09:35
Milanko (neregi.)
9. 1. 2011 00:21
Som Masiar a môžem potvrdiť že bycie žľazy je delikatesa či pikant alebo obalovane tie premna Su skvost jedalnicka kdo neochutnal vrele odporucam ak je problém aj dodam
1. 8. 2009 19:58
Já věděla, co jím, ale dceři jsme řekli, že jsou to telecí řízky. A jak jí chutnaly.
1. 8. 2009 19:50
Já je jedla kdysi dávno v restauraci a chutnaly mi, ale na trhu nějak býčí žlázy vidět. Tyto vypadají také dobře. Bodík
1. 8. 2009 19:36
jednou jsem je ochutnala,ale nevěděla jsem co jim.Jsou opravdu dobré
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 3 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Tématické fráze: býčí žlázy recept býčí žlázy býčí žlázy recepty příprava býčích žláz smažené býčí žlázy recept na býčí žlázy recepty býčí žlázy řízky z býčích žláz recept býčí žlázy těstíčko na obalení bičí žlázy- jejich příprava biči žlazi býčí žlázi recepty.cz bičí žlázi jak uvarit byci zlazy těstíčko býčí žlázy příprava řízky v sýrovém těstíčku těstičko na obalení řízků bíčí žlázy recepty
Suroviny: býčí žláza, sůl, pepř, vejce, pivo světlé, mouka polohrubá, sýr nastrouhaný, mouka, tuk na smažení
Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR9L
9 názorů