Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k němu originální citronový kaviár.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 832 kJ / 3 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,60 g |
Tuky | 293,22 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 464 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 27,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovocný kaviár jsem našla v několika vrzích na internetu. Tento je vhodný k okamžitému použití.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2023 09:58
19. 11. 2023 08:03
15. 11. 2023 19:57
15. 11. 2023 19:53
15. 11. 2023 12:21
14. 11. 2023 20:58
14. 11. 2023 20:55
14. 11. 2023 19:17
14. 11. 2023 15:30
14. 11. 2023 11:36
14. 11. 2023 11:24
13. 11. 2023 13:17
13. 11. 2023 13:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 19 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 34 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 42 minutami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 50 minutami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 52 minutami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 1 hodinou
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: candát, sůl, pepř mletý, mouka hladká, ghee, máslo, tymián čerstvý, citron, šťáva citronová, voda, cukr, želatina, olej, voda
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
13 názorů