Francouzský zapečený květák / dietni
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,53 g |
Tuky | 20,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Druh: Recept vhodný pro redukci váhy
Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy):
1914 kJ
sacharidy: 22 g
bílkoviny: 48 g
tuky: 20 g
Cholesterol: 290 mg
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® - http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2011 21:52
musí to být super, ale nevidím nic dietního na sýru, vejci... 20g tuku na porci?? uf... to není zrovna dieta
17. 7. 2010 13:08
Já jsem si to nedávno vařila k obědu a musím uznat, že to bylo vážně dobré. Celkem lehké na žaludek
6. 10. 2009 08:30
Tenhle recept jsem v minulosti viděla vařit v televizi a po rozkrojení v něm vznikla pěkná mozaika barev.
Jendov tomto případě bych to neviděla až tak na chybu fotoaparátu.Když koukneš na jejich fotečky kedlub.zelí,tak jsou moc pěkné a protože si myslím,že si tam foťáky nestřídají,tak je to spíš vinou špatného zaostření.Ale jistě víš,že chybička se někdy vloudí i profíkům.Recept oceňuji boďkou a ráda v této úpravě ochutnám-jsme totiž květákový jedlíci.
Jendov tomto případě bych to neviděla až tak na chybu fotoaparátu.Když koukneš na jejich fotečky kedlub.zelí,tak jsou moc pěkné a protože si myslím,že si tam foťáky nestřídají,tak je to spíš vinou špatného zaostření.Ale jistě víš,že chybička se někdy vloudí i profíkům.Recept oceňuji boďkou a ráda v této úpravě ochutnám-jsme totiž květákový jedlíci.
6. 10. 2009 07:12
v nasej databaze je tolko otrasnych fotiek, ze tato je proti nim uplne v pohode...dakujem za recept v mene nas *priestorove rozlozitejsich*
5. 10. 2009 23:20
Taky bych byla vděčná za lepší foto, ale jinak moc děkuji za recept
5. 10. 2009 22:07
Škoda, že Institut kompliment nemá na foťák, který by alespoň trošku zaostřil.
5. 10. 2009 20:36
Recept se mi líbí moc. +2.
5. 10. 2009 20:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 11 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 17 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 2 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 4 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 5 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 5 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 6 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 7 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 7 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 8 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 8 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: dietní květák dietní recepty z kvetaku francouzský květák květák recepty dietní zapečený květák zapečený květák recept květák dietní květákové recepty dietní recepty květák květák dietní dietní recept z květáku květák dietní recepty dietní jídla z květáku kvetak dietne zapékaný květák kvetak dietni recept dietní jídlo z květáku cholesterol dieta recepty květák recepty úprava květáku
Suroviny: květák, šunka, sýr eidam, vejce, mléko nízkotučné, sůl, pepř, nať petrželová
Francouzský zapečený květák / dietni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZMY
8 názorů