Zapékaný květák s libečkem

Marta Kuchařka:

Zeleninová jídla 1 názor

21
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Suroviny

1 kg brambor vařených ve šlupce
1 malý uvařený květák
2-3 větvičky libečku
4 vejce
3 stroužky česneku
100 g nivy
100 g cihly
2 rajčata
sůl
pepř
směs koření adžika
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do vymazané zapékací misky vložíme plátky brambor, osolíme, opepříme, posypeme nasekaným libečkem, pak poklademe nakrájeným květákem, posypeme kořením.

  2. Dále vrstvíme do spotřebování surovin, zakončíme brambory. Vejce smícháme s nastrouhanými sýry a prolisovaným česnekem a nalijeme na brambory, nakonec poklademe plátky rajčat a upečeme.

Poznámka

Zdroj: časopis Pošli recept 9/2008

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky


Ohodnoťte recept: Zapékaný květák s libečkem

  • Jaruna18 Jaruna18

    Marto,moc dobré a rychlé.Zase zajímavý recept na květák.Moc děkuji za recept a dávám bodík.:yes::yes::-p:-))

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo