Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaný květák po francouzsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 4. 2009 18:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 811 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny98,73 g
Tuky53,96 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol439 mg
Sodík2 974 mg
Sůl7,66 g
Sacharidy58,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z knihy Francouzky netloustnou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jaromira18

19. 4. 2020 19:41

Zapékaný květák je dobrůtka.:-K:yes:

Jita

2. 10. 2011 11:42

Znám podobný recept se smetanou a s bramborami, podle mě je lepší než tento.... chutná mi, ale znám mnohem lepší recepty;-)

tamar

14. 11. 2010 13:23

libi se mi...jdu vyzkouset a posilam bodik..:yes:

amalia

18. 6. 2010 12:11

:yes::-p;-):yes: bodik:-K

nebojsa

29. 3. 2010 19:38

mňam :-*

paajus

24. 3. 2010 13:14

milujeme kvetak a tohle bylo uzasne...:-p bodik uz je tady...:yes:

mirca75

18. 6. 2009 14:34

Elizo:-)tak jsem před pár dny dělala tuhle tvou dobrůtku a vůbec se nedivím že Francouzky netloustnou;-):-D:-D.Je to moc dobré a lehké:-p-možná ještě lepší než se smetanou;-).Jen jsem pro barvu přidala 3 nakrájená mini rajčátka,nať jarní cibulky a 2 žampiony na silnější plátky.A sýr jsem dala uzený a Brie.Po upečení jsem ještě v pekáčku jemně pokropila horkým mlékem.U stolu se mi dostalo pochvaly za dobré vaření a tak ti jí posílám,protože patří tobě za prima receptík;-):-).Já jsem bohužel mohla ochutnat až dnes a též vzkazuji bylo to mňam:-p:-p:-D.Boďku už jsem ti dala,tak už jen fotečky(omluv kvalitu,ale byla jsem ráda že držím foťák:-() a už ti mohu jen slíbit že jsem nedělala naposledy:-p;-)

Marta

24. 4. 2009 12:17

Eli, tak krásně ses tu rozepsala o sýrech ...:-p, vůbec se ti nedivím, taky bych se před tím krámkem musela silně ovládat :-)...mimochodem moc pěkný recept :yes:

Iljusa

23. 4. 2009 17:16

Krásný receptík - kráááásnééé foto:yes:

tejaja

23. 4. 2009 08:53

Tiež používam len mlieko, tie syry, ktoré sú v recepte, sú veľmi dobré na zapekanie, výborne ochutia. Rovnako ako karfiol zapekám aj brokolicu. Je to tiež veľmi dobré.

Eliza

22. 4. 2009 23:15

Ale ne, psala jsem, že tam nemůžu denně...:-) Denně chodím okolo, ale dovnitř - se zapojením pevné vůle - vlezu tak jednou až dvakrát týdně... Aby to nevypadalo, že tam chodím svačit...:-D:-D

Bibinka

22. 4. 2009 22:52

Eli, tak tohle ti upřímě závidím a ani se za to nestydím, to je opravdu skvělý si denně takle pošmáknout-mňam, sbíhají se mi sliny;-):-8

Eliza

22. 4. 2009 22:44

Mirčo :-), to je normální, nejsi trdlo...;-)
Bibi, u nás je Cheesy (tak je to správně, koukla jsem se na obal do ledničky) hned vedle školy, kterou navštěvuje moje dcera...Chodím pro ni každý den, samozřejmě... ;-):-8 Prodavač je nesmírně milý a nasvačím se jen z ochutnávek a to mu vždy říkám, že neee...:-D Mají tam bááječné kozí sýry, úplně na nich ulítávám, hlavně na "vyzrálých" - ale i "staré" jsou výborné...:-p Kozí s koriandrem nebo medvědím česnekem (nebo zahradními bylinkami) jsou moje nové lásky...:-) A ta gorgonzola se už chystala odpochodovat a ta chuť!!!:-p

mirca75

22. 4. 2009 22:23

Jéžiš Elizo:-)já přehlédla tvé francouzské vaření:-O a pod lilkem ti o něm vyprávím.To jsem ale trdýlko trdlo:-8.Tento recept také znám-dávám smetanu a špetku muš.květu-,ale jelikož to můj manžel moc nemusí tak si vždy uvařím pro sebe tak 2porce na dva dny a pak stejně neodolám a ještě zatepla(i za studena)to se.... najednou.Pak mám na jednu stranu výčitky,ale na druhou stranu mám v bříšku jako v pokojíčku,chutnalo mi:-p,tak zač se stydět,ne?:-D:-D Posílám boďku:-)

Bibinka

22. 4. 2009 21:53

Tak to znám osobně velmi dobře a móóóc těžko se mi přemlouvá, že už dost a tak raději odcházím s těžkým srdcem:-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapékaný květák květak dietně recepty z květáku květák recepty zapečená cuketa po francouzsku zapékaný květák se sýrem květák zapékaný zapikaný květák zapeceny kvetak dietne zapékaný květák recept kvetak v kuchyni zapečený květák po francouzsku zapekaný karfiol květák po francouzku recept na květák recepty zapekany květák francouzký květák francouzká jídla květák s lilkem francouzky netloustnou

Suroviny: květák, mléko, sýr nastrouhaný, vejce, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zapékaný květák po francouzsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P15W