Květákové ledvinky
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 611 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,94 g |
Tuky | 34,08 g |
Vláknina | 18,97 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 38,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takhle vznikají nejlepší recepty, když se nutně potřebuje cokoliv spotřebovat(já dnes květák).
Manžel už dávno za jídlo neděkuje, říká, že ode mne je dobré všechno, co uvařím, ale když je něco vyjímečně lahůdkové, dokáže chválit, mluví o tom plno dní, je nadšený jak si pochutnal, a právě to se dneska stalo! Tak vyzkoušejte!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 10. 2009 20:34
Moc dobrý nápad a manžel jistě chválil právem3.
20. 10. 2009 17:19
Ty fakt uvaříš ze všeho, Bibi
20. 10. 2009 16:11
No dobrý nápad - máš pravdu, když je něco potřeba zužitkovat okamžitě, vznikají nečekané dobroty
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 16 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 33 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 3 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky recept květákové pokrmy květákové recepty jak dlouho dusit ledvinky květák recepty kvetak pokrmy ledvinky+recept provensálská kuchyně květák nejlepší recepty provensálská kuchyně /recepty.cz
Suroviny: ledvinky vepřové, pórek, párky, květák, koření provensálské, česnek, cibule, olej, pepř, sůl
Květákové ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy6o
3 názory