Židovský kaviár - paštika
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 148 kJ / 2 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,97 g |
Tuky | 217,86 g |
Vláknina | 5,67 g |
Cholesterol | 3,13 g |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 22,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Židia majú zakázané konzumovať bravčové mäso - preto pečienka hydinová aj masť. Ja, ako nežidovka, zásady kašrutu dodržiavať nemusím a paštétu vyrábam s bravčovou masťou.
Chutí na čerstvom chlebe, ale zvykneme si ju natierať aj na lokše.
Plus kyslá uhorka, feferónka, kyslá kapusta a pohárik vínka z malokarpatských viníc...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2010 10:31
29. 3. 2010 22:53
2. 12. 2009 10:59
2. 12. 2009 09:51
http://www.toprecepty.cz/recept/4621-falesna-husi-...
2. 12. 2009 01:56
A tady se mi nabízí takhle náádherný recept. Děkuju moc a zítra jsu koupit játra.
1. 12. 2009 20:18
1. 12. 2009 19:59
Do smrti požíval české výrazy, ktoré sa tam naučil...
1. 12. 2009 19:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 3 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 16 minutami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 2 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 2 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 3 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 4 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 4 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné
Další recepty
Tématické fráze: kaviár recepty domácí kaviár židovský řízek židovské recepty židovská pečienka pomazánka z kaviáru kaviár recept pastika židovská kuchařka židovský řízek recept kaviár recepty z kaviáru pomazánka z paštiky staré židovské recepty domácí paštika recept kaviár pomazánka domácí paštika od babičky židovské pečienky paštiky recepty židovské kuchyně
Suroviny: játra kuřecí, cibule, česnek, sůl, pepř, žloutek, sádlo kachní
Židovský kaviár - paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlJ8
8 názorů