Smažená játra
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2022 21:45
janatka: Děkuji za foto i komentář
22. 2. 2022 21:01
Nikdy jsem si nemyslela, že budou chutné. Myslela jsem, že hovězí játra nejdou obalovat, protože jsou tvrdší. Není to pravda. Na povrchu byla slabá blanka, kterou jsem odstranila. Moc jsme si pochutnali.
2. 7. 2014 06:16
top mňamka
23. 7. 2010 11:23
mam rada davam bodik
13. 2. 2010 11:37
kujuu
13. 2. 2010 11:34
moje nej nej jidlooo....to si zaslouzi bodik,hezke fotecky
7. 12. 2009 10:04
Teryshajelikož minutková úprava jater je to jediné co z nich můžu,tak ti i za velmi chutné fotečky posílám boďku č.6.A i když já je radši s vař.bramborem a troškou tatarky,tak s tím pivečkem na 100% souhlasím.
6. 12. 2009 17:41
Dík :D
6. 12. 2009 17:39
nevadí, jen jsme zvyklí přidávat podobné recepty...btw pro začátečnice hl.kvůli poznámkám pod čarou...jinak fotky máš úžasný...
6. 12. 2009 17:32
Jo to možná jo, ale já ještě nedávno netušila, že se i vepřová či hovězí játra dá smažit Tak proto ten recept, jestli vám na tom něco vadí, tak si toho nevšímejte.
6. 12. 2009 17:26
terysha-játra se smaží stejně, nemáte jiný postup, neudáváte dobu
6. 12. 2009 17:17
Lusinda79: Nejsou to ani kuřecí ani krůtí...
6. 12. 2009 16:59
Tak játra můžu na všechny způsoby,ale smažená jsou pro mne delikatesou a proto dávám bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Tématické fráze: smažená játra smažená játra recept smažené játra játra smažená smažená hovězí játra obalovaná játra jak smažit játra jak upravit krůtí játra játra v trojobalu úprava jater recept na smažená játra recept smažená játra smazena obalena jatra smažená játra recepty hovězí játra smažená obalovana smažena jatra smažená jatra v trojobalu obalovaná vepřová játra smaženájátra jak upravit játra
Suroviny: mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, sůl
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
14 názorů