Smažená játra s hranolky

pelda Kuchařka: pelda

Pokrmy z vnitřností 8 názorů

Suroviny

500 g drůbežích jater
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Játra opláchneme vodou a osušíme utěrkou. Obalíme postupně v hladké mouce, vejci a strouhance a opékáme na rozpáleném oleji. Podáváme s hranolky a tatarkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Smažená játra s hranolky

  • nitram nitram(neregistrovaný)

    jaterka peckovky jak omačka tak smažky,anejlepši sou vepřove usmažene s tatarkou:yes:

    Odpovědět

  • olda olda(neregistrovaná)

    ted jsem varil a vyzkousel jsem ty drubezi jatra osolit a jsou v pohode mekka a mati to vari porad bez soli ted uz muze drubezi klidne solit :-p

    Odpovědět

  • Martin Martin (neregistrovaný)

    Játra to je dobrůtka a ještě s hranolkama jupí:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Drůbeží se solit můžou, jiná ne, ztvrdla by ;-)

    Odpovědět

  • olina16 olina16

    Solí se až po osmažení? Někde jsem slyšela, že pokud se dělají játra na minutku, můžou se osolit hned, ale raději jsem to nezkoušela.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    dobrá, rychlá klasika ;-)

    Odpovědět

  • květa květa(neregistrovaná)

    to může být dobrý:-p

    Odpovědět

  • ludmila ludmila(neregistrovaná)

    hm....tento recept muže být opravdu dobrý:-p:-p:-p;-);-);-):-):-):-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: játra recepty vepřová játra s hranolky játra s hranolkama smažená vepřová játra smažená hovězí játra játra superhry vareni jehněčí játra recepty játra hovězí játra smažená játra s hranolkami přírodní játra krůtí játra recepty veprova jatra smažena hranolky vepřová játra a hranolky superhry superhry vaření a smažení přirodni kruti jatra hovězí játra recepty

Zapomněl/a jsem heslo