

Smažená krůtí játra
Suroviny
- 1 balení krůtích jater
- hladká mouka
- vajíčko
- strouhanka
- olej
Postup přípravy receptu
Játra očistíme od blanek a obalíme v mouce, vajíčku a strouhance a pomalu smažíme. Solíme hned po usmažení na strouhanku. Příloha-brambory, opečené brambory, hranolky, tatarka.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Smažená krůtí játra
-
Včera jsme měli k večeři smažená krůtí játra,je to mňamka
-
rebeka: díky, i syn mi říkal, že můžu klidně solit
-
Jana Remkova: Jani, přidávám bod a foto.. dnes jsme měli k obědu... a ještě něco: Solila jsem před obalováním, játra byla křehká, neztvrdla... někde jsem totiž četla, že se drůbeží játra solit mohou už před tepelnou úpravou
-
Jani,toho se můžeme ujíst a nic jiného nepřikusovat
+5
Hledím,kolik Ti tady někdo přidal podobných receptůJen nevím,co mají podobného se"smažením"v obalovce
se picnu
-
majjdalenka: já taky, ani nemluv!!
Na všechny způsoby
-
prostě je miluju
jdu si udělat k obědu