Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový sýr smažený v trojobalu

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

2. 9. 2011 21:11

Suroviny

Porce: 1 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 031 kJ / 485 kcal
Bílkoviny19,98 g
Tuky9,31 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 640 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy78,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Byla jsem dnes večer už opravdu hodně líná a nechtělo se mi nic složitého k večeři vymýšlet. Tohle byla taková celkem chutná rychlovka bez ničeho, jen se zeleninkou, ale hodilo by se to i jako hlavní chod s bramborovou kaší a nějakým zeleninovým salátem. Není to finančně ani časově náročné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kookina Kookina

11. 1. 2023 23:34

🤢

casino casino

1. 6. 2020 22:03

Anna Kocikova:
No, "Přání otcem myšlenky" neboli "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí", že ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 6. 2020 20:33

mika59: Miladko,to by mohlo být ono:-)Měla jsem játrový sýr salámového tvaru od více výrobců a nikdy po rozbalení nebyl obalený žádnou vrstvičkou špeku.Játrové sýry ve stříbrném i zlatém staniolu byly vždy obalené špekem.Ale osmažené nám chutnají oba druhy:-8

mika59 mika59

1. 6. 2020 20:11

Anna Kocikova: Drahuško podle mně se játrový sýr lišil tou tenkou bílou vrstvou, asi špeku nebo co to bylo a salám i když byl hranatý byl bez toho.. Ale ráda jsem je měla oba.. Přiznám se, že smažit jsem nikdy nezkoušela..:-K;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 6. 2020 19:52

casino: Děkuji za komentář:-8Po rozkliknutí prvního odkazu játrový SÝR na google jsem v prvním řádku otevřela 4 fotografii,kde je játrový sýr ve tvaru salámu a kde se píše,že "má specifický kulatý tvar":-)Pak se v tom má jeden vyznat,že:-D
Já do použitých surovin vždy píšu ten název,který je uveden na obalu daného výrobku.V tomto případě"játrový sýr";-)
Ale jinak není problém obalit a usmažit sýr hranatého tvaru,jak píšu v popisku pod fotkou:-)

casino casino

31. 5. 2020 15:02

;-)
"Játrový sýr smažený v trojobalu"
No, pamatuji doby, kdy se ještě dbalo na rozdíl mezi
játrovým SÝREM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
a
játrovým SALÁMEM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 7. 2012 15:42

Blansch:Za komentář a hlavně za vyzkoušení děkuji;-):-K:-K
Je to opravdu taková rychlovka a jak uvádím"pro začátečníky"nenáročné jak o financích,tak o čase:-)Dají se dělat různé laskominky,ale v dnešní době...
Ještě jednou díky:-K

Blansch Blansch

29. 7. 2012 14:30

Dnes jsem dělala rychlý oběd s tímto paštikovým salámem. Dobrý, rychlý a levný oběd:-)Trojobal byl jen jedenkrát, pak jsem to hodila do friťáku a podala jako přílohu brambory a zeleninový salát.Mňam:yes:

lukas

15. 7. 2012 15:40

O boooze:-((

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 9. 2011 16:04

:-)Za komentíky i bodíky děkuji;-):-K
Také jsem kdysi smíchala játrovou paštiku s kořením,vajíčkem a strouhankou na takové jako by "karbenátky"To osmažit šlo a nebyly špatné,ale paštiku,jako takovou bych asi též neměla odvahu osmahnout:-)Už jsem obalovala i hranatý játrový sýr ve staniolu,píšu to pod fotkou s játákem a také je to dobré.Hlavně záleží,jak tuhý ten játrák je-čím tužší,tím lepší:yes:Není to na jídlo 3 x v týdnu,ale taková menší úleva pro"kuchtíky"a odpočinutí od velkého vaření;-)

Bahula Bahula

3. 9. 2011 22:23

:-);-):yes:+

magdalenka magdalenka

3. 9. 2011 14:29

Mne by to určite veľmi chutilo. :yes: Játrový syr milujem a vysmážané veci tiež, hoci sa im snažím vyhnúť...;-)

1974andrea 1974andrea

3. 9. 2011 14:07

Já jsem už taky obalovala paštiku z alobalu a byla moc dobrá a neroztekla se mi. Záleží holt na složení. Chuť znám, takže:yes:

Bibinka Bibinka

2. 9. 2011 22:31

Aničko, to je docela zajímavý recept, který se mi líbí a někdy to musím vyzkoušet-láká to, paštiky my rádi. Dávám ti 5.bod:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

2. 9. 2011 22:26

No, myslela jsem si, že to nebude držet. Třeba plátek lanchmítu mi z pánve skoro zmizí:-OZůstane jenom tuk:-// Totéž jsem si myslela, že dopadne i s paštikou. Ale asi není zas tak špatná:-)) Určitě vyzkouším. :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smazeny jatrovy syr trojobal syr játrová paštika v trojobalu játrový sýr obalovaná paštika trojobal na sýr paštika v trojobalu játrový sýr recept játrový sýr složení recept na játrový sýr obalovana jatrova pastika trojobal obaleny jatrovy syr rychlý trojobal paštika v pozlatku jak obalit sir na smažení smazena pastika recepty z lanchmitu játrový sýr smažený syr v trojobalu

Suroviny: sýr játrový, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej, salát ledový, rajče, paprika čerstvá žlutá

TopRecepty.cz

Játrový sýr smažený v trojobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JE4o