Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s výtečnou zálivkou zvanou Blebajs

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 12. 2009 10:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 540 kJ / 607 kcal
Bílkoviny11,38 g
Tuky21,96 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 641 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy90,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

autorem báječné zálivky, které se u nás slengově říká BLEBAJS, je rodina mého manžela, sem dobře věděla, kam se vdávám. :-))

P.S. Mně už jinej ani nechutná;o)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

drahulin drahulin

23. 10. 2010 20:12

Srettko to vyzkouším a dám vědět.Zní to moc zajímavě.:yes:

mILaCiK

27. 8. 2010 15:26

VyZeRa To fAjNE

heda

15. 3. 2010 11:47

jéé tohle znám, dělala to babička,uplně bych na to zapoměla,moc dobrý bramborový salát, dík za recík:yes: bude salátek na veliké noce;-)

srettka

26. 12. 2009 18:31

milá rebeko,to mě těší, že receptík nezklamal, přeji hodně štěstí do dalšího roku:-)

rebeka rebeka

23. 12. 2009 18:40

Ahojky Srettko:-)tak jsem dnes dle tvého receptu udělala zálivku s určitou obavou:-/,ale musím říct,že se salátek moc povedl,je výborný:-p,já děkuji za tip:-Ka uděluji další bod:yes:

srettka

22. 12. 2009 11:40

yanul - kdybys to vařila varem, tak to vejce by vzalo za své, ale do té fáze zhoustnutí je to o.k.

srettka

22. 12. 2009 11:39

yanull - jen do zhoustnutí.
simko.jit - ten ocet tam cítit není, naopak zálivka má jemnou chuť.
Já dřív taky dělala různé odlehčené formy zálivky, ale nějak mi zachutnala tahle;-)

yanull yanull

22. 12. 2009 10:51

Ahojky, já se dovolím zeptat, zda vařit jen do zhoustnutí a nebo to musí aspoň chvilu přejít varem, tzv. probublat. Nemám s tím žádné zkušenosti a jelikož to chci zkusti, mám obavy, aby se to nesrazilo. Trošku mi to připomíná omáčku, která se vaří v páře. Díky za odpověď. P.S. Já bych z octu strach neměla, myslím si, že to bude s tím cukrem vyvážené a bodík posílám už teď. :-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 12. 2009 10:48

Já nedávám ani majonézu, ani tatarku, ani smetanu. Jen zeleninu do salátu a jinak vše, trochu oliv. oleje, nálev třeba z Moravanky, vajíčka, cibuli, vše, co tam patří. Je velice dobrý a vůbec tam ta majonéza nechybí;-)

simko.jit simko.jit

22. 12. 2009 10:36

tak tohle by mi doma neprošlo - kvůli tomu octu.

magdalenka magdalenka

22. 12. 2009 10:32

Srettka, ja pridávam iba kyslú smotanu, nie majonézu. Kedysi som robila šalát iba takto.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bramborový salát bez majonezy se zalivkou zálivka do bramborového salátu vynikající bramborový salát zálivka na salát výborný bramborový salát bramborový salát od babičky bez majonézy dobrý bramborový salát bramborový sa zálivka na bramborový salát bez majonézy blebajs zálivky do salátu zálivka do salátu lehký bramborový salát se zálivkou jednoduché zeleninové saláty se zalivkou bramborový salát recept saláty recepty zálivka- blebajs bramborový salát našich babiček hořčičná zálivka na bramborovy salat zálivky na saláty

Suroviny: voda, vejce, hořčice plnotučná, ocet, cukr, sůl, majonéza

TopRecepty.cz

Bramborový salát s výtečnou zálivkou zvanou Blebajs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVPB