Kančí špízky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 639 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 11,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2010 11:07
jaj pepanka vdaka za upozornenie....
27. 1. 2010 10:46
od 24.12 do 6.10 asi těžko,mělo to být spíš asi do do 6.1
9. 1. 2010 19:09
Zvěřinu můžu v jakékoliv úpravě a špízy vypadají báječně. +12
8. 1. 2010 10:25
Překrásně jedlé fotky, lákavý recept+ Ještě sehnat kančí masko.....
7. 1. 2010 11:33
Kančí nemá chybu,už vím co vařit o víkendu,bodík posílám
7. 1. 2010 00:42
Špízy to je dokonalost sama natož pa ze zvěřiny9.bodík
6. 1. 2010 23:24
thomassinno tak doufám, že s tím kančím budeš myslet i na mne! Lidi, já jsem to nikdy nejedla, mějte soucit, vypadá to fakt žravě Iljusa
6. 1. 2010 21:26
iljusa... ty ty ty
6. 1. 2010 21:15
Vybusna - ale nebud zbytečně skromná , fotečky jsou super ... a kančí už jsem si taky zařídil ... kamarád je polesným v Beskydech a něco na skladě je , takže - na mňamku už se těším Pak si dovolím přidat fotečky
6. 1. 2010 21:09
hmmm - moc pěkný kaneček -maso nemám, ale jeden si tady vedle mne balí cigarety
6. 1. 2010 21:03
thomass ja som ho ulovila v susednej dedine vymenou za maslovy olej..tak veru...damy dakujem a panovi tiez...s tym fotom to dnes nie je bohvieako slavne
6. 1. 2010 20:50
... asi se vypravím do kukuřičného pole na kance krásné " žravé " fotečky, super receptík +6
6. 1. 2010 20:18
Jééé, tak to je paráda. Jedla jsem kančí řízky a pečené maso - to mi chutnalo víc. Ale ty špízky vypadají úžasně. Dávám bodík.
6. 1. 2010 19:50
Výbušná, to je super receptto by moc chutnalo manželovi, ale to bysme toho kance museli tady na Šumavě nahánět po lesích a né že by tu nebyli, máme jich tu hodně, dost často někomu přeběhnou před autem máš to ode mě za bodík +
6. 1. 2010 19:49
vybusna - spěchám s bodíkem, zvěřinu máme moc rádi a špízky jsou určitě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 39 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 47 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 12 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kančí maso recepty kancí maso kančí kančí klobásy kančí recepty zvěřinové klobásy recepty z kance kančí klobásy recept zvěřinové špízy zvěřinové recepty recepty kančí maso kanec recepty recepty kančí klobásy ze zvěřiny recept na zvěřinové klobásy zvěřinové klobásy recept recepty kanec kančí řízky recepty na kančí maso příprava zvěřinových klobás
Suroviny: maso kančí, klobása pikantní, cibule šalotka, slanina, máslo, česnek, jalovec, šťáva citronová, sůl, olej, mléko, máslo
Kančí špízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WkR
16 názorů