Kančí řízky

petulen Kuchařka:

Jiné maso 13 názorů

Přidat další fotografii
57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

kančí kýta (nebo kotleta, plátky, podle strávníků)
3 vejce
2 cibule
strouhanka
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nastrouháme na jemném struhadle nebo ji rozmixujeme a smícháme s rozšlehanými a osolenými vejci.

  2. Naklepané a osolené plátky masa obalíme v mouce, vejci s cibulí a strouhance a pomalu smažíme.

Poznámka

Myslím si, že by bylo dobré takto připravené i vepřové nebo kuřecí maso, to nemám ozkoušené. Ale po kančích se vždy jen zapráší a když má přítel sezení s myslivci, tak je pokaždé dělám, moc chutnají.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Kančí řízky

  • Jitka Jitka(neregistrovaná)

    janatka: Jestli on kanec a divočák nebude to samé ??? Zeptej se toho kamaráda myslivce, ať ti to vysvětlí. Vypadá to, že jsi už kance jedla.;-)

    janatka:

    Odpovědět

  • trakeros trakeros(neregistrovaný)

    hanysek.morava@seznam.czMísto cibule zkuste namačkat česnek do vajíčka.Má to pak chut jako maso čerstvě vytažené z láku.Cibule je po smažení nahořklá a kazí chut divočiny.Hezký den přátelé.
    :yes:hanysek.morava@seznam.cz

    Odpovědět

  • Prima Mama Prima Mama

    :-) Vypadá to moc dobře:yes: určitě vyzkouším

    Odpovědět

  • Veverka Veverka(neregistrovaná)

    Tak jsem včera potřebovala sdělat kančí kýtu a chtěla vyzkoušet něco nového. Řízečky připravené podle Vašeho receptu nám moc chutnali a určitě si je uděláme znova. Úplně se v tom ztratí ta občas nepříjemná vůně divočiny. Díky za tip. Divočinu děláme pravidelně, protože přítel je myslivec. Kdybyste měla ještě nějaký vylepšovák, budu ráda, když se podělíte.

    Odpovědět

  • Ra Ra(neregistrovaná)

    Teď vařím klasický guláš z divočáka (bychyně - ta je lepší nemá tak \"divoké\" aroma.) Ale Váš recept mě zaujal natolik, že to zkusím a dám vědět. je to asi vážně dobrý nápad. Už se těším.:-p

    Odpovědět

  • petulen petulen(autor receptu)

    jIKOTKO PAK NAPIŠ JAKÉ TO BYLO Z VEPŘE:-K:-8

    Odpovědět

  • petulen petulen(autor receptu)

    Kanec a divočák je jedno a to samé:-))

    Odpovědět

  • janatka janatka

    Tak kance jsme nikdy nejedli,ale zato divočáka máme často.Kamarád je myslivec,tak máme tento zdroj.Děláme svíčkovou a se zeleninou peču s knedlíky a zelím:yes:

    Odpovědět

  • Irena70 Irena70

    to je dobrý nápad zvěřinu máme dost často(můj táta je myslivec)a někdy mám pocit že dělám pořád to samé dokola posílám bodík a brzo uvařím

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Nápad s cibulí a vejci vyzkouším co nevidět,je to zajímavé...zkusím to z vepřového,kde bych vzala zvěřinu :-?:-?:-? natož kančí...,ale bodík dávám a ukládám si to :-p:-D

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Ten nápad s cibulí a vejci se mi líbí!!! Zvěřinu můžu jakoukoli, ale jen z obchodů, myslivce široko daleko nemám:-(:-D, ale každopádně :-p:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • petulen petulen(autor receptu)

    Jani kančí a dančí a vůbec veškerá zvěřina je moc dobré masíko:-p,jelikož je přítel vášnivý myslivec:-)),tak máme snadný přístup.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Tak já jsem kance ještě nikdy nejedla a určitě bych teda moc ráda zkusila:-p:yes::yes::yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo