7 jablečných závinů, do kterých zužitkujeme letní jablka. Výtečně chutnají a patří k létu stejně jako bublaniny
Letní jablka mají jedinečnou chuť a skvěle se hodí do moučníků. Připravujeme z nich různé koláče, žemlovky a především záviny. Vybírat se dá z mnoha receptů, které se liší použitím rozdílných těst - ve výsledku je jedno lepší než druhé.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Jablečné záviny jsou vynikajícím způsobem využití jablek, zvláště těch letních, která mají jedinečnou chuť. Za vyzkoušení stojí i další osvědčené záviny (štrúdly) z našeho receptáře.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 10 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přehled sladkých i slaných dobrot z listového těsta
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma meruňky. Jak je nejlépe zpracovat a na co všechno se dají využít
Komentáře