Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza podle horoskopu: Berani ujíždějí na pálivé, Blíženci provokují pizzou Havaj a Raci milují vegetariánskou
Zdroj: Freepik, 8photo a Freepik, freepik/koláž Toprecepty.cz

Pizza si k nám poměrně snadno proklestila cestu z italských restaurací a rádi si na ní pochutnají lidé všech generací. Pokud si život bez tohoto kynutého slaného koláče nedovedete představit, podívejte se, jaké dochucení je podle horoskopu to nejlepší pro vás.

Jarní znamení horoskopu

Pokud jste se narodili na jaře, vašim chuťovým buňkám ladí pizzy hodně výrazné.

  • Beran (21. března – 19. dubna)

Temperamentní ohnivé znamení zvěrokruhu potřebuje pikantní a ostré chutě. Není divu, že Beran miluje pizzu tak pálivou, že pro většinu ostatních lidí je nepoživatelná. Hvězdy mu předurčují buffalo pizzu (s pálivou buffalo omáčkou), určitě by mu chutnala i ta s paprikami kozí rohy.

  • Býk (20. dubna – 20. května)

Poživační Býci dobře vědí, že tajemství dobré chuti se často skrývá v jednoduchosti. Proto není překvapením, že preferují na první pohled obyčejnou pizzu Margherita, kterou musí mít z těch nejkvalitnějších surovin.

  • Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci jsou trochu chaotičtí a někdy zbytečně plýtvají energií. V jídle si pak nemohou vybrat a kombinují netradiční ingredience. Jako dělaná je pro kontroverzní pizza Havaj, kde se mísí sladké a slané chutě. 

Letní znamení horoskopu

Lidé narození v létě mají rádi čerstvou zeleninu i na pizze, bez šunky či masa se klidně obejdou.

  • Rak (21. června – 22. července)

Není tajemstvím, že Raci nesnášejí těžká jídla a jsou náchylní k problémům s trávicím traktem. Pokud si dají pizzu, zvítězí vegetariánská připravená z opravdu čerstvých ingrediencí.

  • Lev (23. července – 22. srpna)

Znamení milující sluneční paprsky, to je Lev. Možná i šťavnatá sýrová pizza, kterou si obvykle dopřává a na které dominuje žlutá barva sýrů, mu připomíná letní slunce.

  • Panna (23. srpna – 22. září)

Na přelomu léta a podzimu narozené Panny jsou pracovité a pečlivé. Protože mají sklony k perfekcionismu, nezáleží jim až zase tolik na tom, jak je pizza obložená, ale jestli je dokonale vyválená a tenká

Podzimní znamení horoskopu

Osoby, které na svět přišly v barevných podzimních měsících, dávají přednost bohatě obloženým pizzám.

  • Váhy (23. září – 22. října)

Šarmantní a společenské Váhy jsou tvůrčí, ale nerozhodné, a to i v jídle. Nemají ale problém si život buď pořádně osladit, nebo naopak opepřit. Pizza jako dělaná pro ně, to je pálivá peperoni.

  • Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři se umí těšit z dobrého jídla. Pizza pro ně musí být na první pohled hezká, ale také chutná a výživná a nesmí na ní v žádném případě chybět maso. Jako dělaná je pro ně pizza s kuřecím masem a špenátem.

  • Střelec (22.listopadu – 21. prosince)

Život a dobrodružství milující Střelci jsou činorodí a plní energie, kterou je potřeba stále doplňovat. Když si v restauraci objednávají pizzu, záleží jim jenom na tom, aby byla dostatečně obložená vším, co je k dispozici.

Zimní znamení horoskopu

Dobře se najíst a ještě se zahřát, to potřebují lidé, kteří se narodili v zimě.

  • Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ambiciózní a cílevědomý Kozoroh je běžec na dlouho trať, který dobře ví, co chce. Je trochu konzervativní, proto ideální je pro něj na tradičním obdélníkovém plechu pečená sicilská pizza.

  • Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nezávislí idealisté občas inklinují k veganství. Vodnáři také milují vše, co pochází v vody. Není divu, že tou nejvhodnější pizzou pro ně je marinara, tedy pizza s mořskými plody.

  • Ryby (19. února – 20. března)

A jakou pizzu naservírovat Rybám, které mají rádi harmonii a mají blízko do světa fantazie? Překvapivě mají rády sytá jídla a pizzu v „Chicago style“, tedy 3 až 6 centimetrů vysoký koláč z kukuřičné mouky, který je bohatě plněný v několika vrstvách. Chutná podobně jako slaný závin à la pizza.

Náš tip: Ať už si budete doma připravovat jakoukoli pizzu, náš videorecept vám poradí, jak udělat to správné těsto:

Zdroje informací:

horoskopy-online.cz: Znamení zvěrokruhu

nypost.com: What kind of pizza are you based on your zodiac sign?

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více