Drůbeží játra Monte Negro
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,89 g |
Tuky | 251,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já podávám s rýží na všechny možné způsoby, zde konkrétně se zeleninovou rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2010 22:11
6. 3. 2010 21:54
6. 3. 2010 21:36
6. 3. 2010 21:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Banana split
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 22 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 50 minutami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 1 hodinou
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 2 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 3 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 3 hodinami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pokrmy z drůbežích jater játra montenegro drůbeží játra recepty charakteristika pokrmu drůbeží játra na víně a slanině drůbeží játra na víně kuřecí játra montenegro charakteristika drubezich jater vepřové játra na slanině charakteristika chuti pokrmu z jater drůbeží játra na smetaně recept na drůbeží játra od maminy pokrmi z jater pokrmy z jater drůbeží játra na víně se slaninou pokrmy s drůbežích jater pokrmi z drůbežích játer pochotky z drůbežích jater pokrmy z drubezjch jater pokrmy z důbežích jater
Suroviny: játra drůbeží, víno červené, slanina anglická, cibule, česnek, olej, bobkový list, jalovec, pepř mletý, sůl
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
4 názory