Drůbeží játra na smetaně

jafin Kuchařka: jafin

Pokrmy z vnitřností 13 názorů

Suroviny

1/2 kg drůbežích jater
1 cibule
koření na guláš
majoránka
1 kostka masoxu
olej
mouka
zakysaná smetana
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření. Podlejeme vodou, dáme masox a 10 minut dusíme.

  2. Smícháme 3 lžíce zakysané smetany se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Drůbeží játra na smetaně

  • Michal Laško Michal Laško(neregistrovaný)

    Tenhle recept jsem na poprvé vyzkoušel doslova a ty dvě lžíce mouky byly docela zrada. Omajda byla moc hustá a prostě "mouková". Takže včera jsem udělal repete a vynechal mouku úplně. Jako přílohu jsem zvolil čerstvý chléb a jedla to dokonce i moje sestra, která nejí vůbec nic ;) Takže za sebe doporučuju omezit mouku a je to pecka ;)

    Odpovědět

  • L.e.n.k.a L.e.n.k.a

    Drůbeží játra jsem vařila už po několikáté podle tohoto receptu, moc nám chutná:-p

    Odpovědět

  • Lenka Lejskova Lenka Lejskova

    je to dobrůtka!!!mňam:-p:-p:-p

    Odpovědět

  • Lenka Lejskova Lenka Lejskova

    právě jsem zjistila,že nemám gulášové koření;-( -šoupla jsem tam koření na kuřecí steak s červeným pepřem:-O a přidala zbytek zbojnické slaniny,tak uvidíme - když tak pošlu foto,bodík posílám už teď:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Ladunka Ladunka

    děkuji za inspiraci, zítra vyzkouším, dávám bodík :yes:

    Odpovědět

  • Maiki Maiki(neregistrovaný)

    Já tedy nejím,ale vařila jsem manželovi a moc si to chválil,prý to bylo vynikající:yes: Tak tedy přikládám taky za 1 :-p

    Odpovědět

  • Radka Radka(neregistrovaná)

    výborné,do jater je výborná anglická slaninka a šalvěj,maggi a woršestr.dávám bodík:yes:

    Odpovědět

  • Dasenka Dasenka

    Játra byla výborná!!!!! Nemám k tomu co dodat :-):-):-*:-*

    Odpovědět

  • Dasenka Dasenka

    Zrovna je dělám, tak jsem na to zvědavá, pak určitě napíšu o výsledku a možná připojím i foto.:-*

    Odpovědět

  • Aněz Aněz(neregistrovaný)

    Byla jsem překvpena ryhlosí a chutí jatýrek.Celá rodina nešetřila chválou.Dávám 1

    Odpovědět

  • zdenka zdenka(neregistrovaná)

    Opravdu rychlý recept a velice chutný.Já za svou rodinku dávát také za 1 a navíc přidam*:-p:-*:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Vybusna, majoránku používám taky :-p:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    kombinacia pecienky a majoranky je prinajmensom zaujimava, aj ked mna prilis neoslovila. ale vzhladom, na to, ze moj muz si je schopny majorankou posypat aj chlieb s lekvarom, davam za rodinu 1ku.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: drůbeží játra drubeží játra recepty játra recepty kuřecí játra recept drůbeží játra recept recepty z drůbežích jater kuřecí játra recepty kuřecí játra se smetanou recepty drůbeží játra recept drubezi jatra játra drůbeží drůbeží játra se smetanou recepty kuřecí játra pokrmy z jater recept na drubezi jatra játra se smetanou pokrmy z drubežích jater drůbeží vnitřnosti recepty na drubezi jatra játra se zakysanou smetanou

Zapomněl/a jsem heslo