Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota265 kJ / 63 kcal
Bílkoviny2,34 g
Tuky2,17 g
Vláknina1,87 g
Cholesterol0 mg
Sodík342 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy7,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Michal Laško

18. 9. 2013 10:04

Tenhle recept jsem na poprvé vyzkoušel doslova a ty dvě lžíce mouky byly docela zrada. Omajda byla moc hustá a prostě "mouková". Takže včera jsem udělal repete a vynechal mouku úplně. Jako přílohu jsem zvolil čerstvý chléb a jedla to dokonce i moje sestra, která nejí vůbec nic ;) Takže za sebe doporučuju omezit mouku a je to pecka ;)

L.e.n.k.a

7. 10. 2011 20:14

Drůbeží játra jsem vařila už po několikáté podle tohoto receptu, moc nám chutná:-p

Lenka Lejskova

2. 5. 2010 11:50

je to dobrůtka!!!mňam:-p:-p:-p

Lenka Lejskova

2. 5. 2010 11:24

právě jsem zjistila,že nemám gulášové koření;-( -šoupla jsem tam koření na kuřecí steak s červeným pepřem:-O a přidala zbytek zbojnické slaniny,tak uvidíme - když tak pošlu foto,bodík posílám už teď:yes::yes::yes:

Ladunka

17. 1. 2010 01:04

děkuji za inspiraci, zítra vyzkouším, dávám bodík :yes:

Maiki

21. 10. 2009 09:04

Já tedy nejím,ale vařila jsem manželovi a moc si to chválil,prý to bylo vynikající:yes: Tak tedy přikládám taky za 1 :-p

Radka

31. 5. 2009 18:35

výborné,do jater je výborná anglická slaninka a šalvěj,maggi a woršestr.dávám bodík:yes:

Dasenka

24. 5. 2009 10:09

Játra byla výborná!!!!! Nemám k tomu co dodat :-):-):-*:-*

Dasenka

23. 5. 2009 17:51

Zrovna je dělám, tak jsem na to zvědavá, pak určitě napíšu o výsledku a možná připojím i foto.:-*

Aněz

28. 2. 2009 18:15

Byla jsem překvpena ryhlosí a chutí jatýrek.Celá rodina nešetřila chválou.Dávám 1

zdenka

30. 1. 2009 14:45

Opravdu rychlý recept a velice chutný.Já za svou rodinku dávát také za 1 a navíc přidam*:-p:-*:yes:

Merylas

1. 7. 2008 09:11

Vybusna, majoránku používám taky :-p:yes:

vybusna

1. 7. 2008 08:32

kombinacia pecienky a majoranky je prinajmensom zaujimava, aj ked mna prilis neoslovila. ale vzhladom, na to, ze moj muz si je schopny majorankou posypat aj chlieb s lekvarom, davam za rodinu 1ku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží játra drubeží játra recepty drůbeží játra recept játra recepty kuřecí játra recept recepty z drůbežích jater kuřecí játra recepty kuřecí játra se smetanou recepty drůbeží játra recept drubezi jatra recept na drubezi jatra drůbeží játra se smetanou játra drůbeží recepty kuřecí játra pokrmy z jater játra se zakysanou smetanou játra se smetanou recepty na drubezi jatra pokrmy z drubežích jater drůbeží vnitřnosti

Suroviny: játra drůbeží, cibule, koření na guláš, majoránka, masox, olej, mouka, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Drůbeží játra na smetaně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WYn