Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra na smetaně

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jafin

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 813 kJ /
672 kcal
Bílkoviny86,34 g
Tuky27,17 g
Vláknina4,25 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 697 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy19,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření. Podlejeme vodou, dáme masox a 10 minut dusíme. Krok 2: Smícháme 3 lžíce zakysané smetany se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.

TIP: Jak připravit játra

Zveřejněno 5. 6. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WYn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WYn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Michal Laško 18. 9. 2013 09:04
Tenhle recept jsem na poprvé vyzkoušel doslova a ty dvě lžíce mouky byly docela zrada. Omajda byla moc hustá a prostě "mouková". Takže včera jsem udělal repete a vynechal mouku úplně. Jako přílohu jsem zvolil čerstvý chléb a jedla to dokonce i moje sestra, která nejí vůbec nic ;) Takže za sebe doporučuju omezit mouku a je to pecka ;)

Drůbeží játra jsem vařila už po několikáté podle tohoto receptu, moc nám chutná:-p

je to dobrůtka!!!mňam:-p:-p:-p

právě jsem zjistila,že nemám gulášové koření;-( -šoupla jsem tam koření na kuřecí steak s červeným pepřem:-O a přidala zbytek zbojnické slaniny,tak uvidíme - když tak pošlu foto,bodík posílám už teď:yes::yes::yes:

děkuji za inspiraci, zítra vyzkouším, dávám bodík :yes:

Já tedy nejím,ale vařila jsem manželovi a moc si to chválil,prý to bylo vynikající:yes: Tak tedy přikládám taky za 1 :-p

výborné,do jater je výborná anglická slaninka a šalvěj,maggi a woršestr.dávám bodík:yes:

Játra byla výborná!!!!! Nemám k tomu co dodat :-):-):-*:-*

Zrovna je dělám, tak jsem na to zvědavá, pak určitě napíšu o výsledku a možná připojím i foto.:-*

Byla jsem překvpena ryhlosí a chutí jatýrek.Celá rodina nešetřila chválou.Dávám 1

Opravdu rychlý recept a velice chutný.Já za svou rodinku dávát také za 1 a navíc přidam*:-p:-*:yes:

Vybusna, majoránku používám taky :-p:yes:

kombinacia pecienky a majoranky je prinajmensom zaujimava, aj ked mna prilis neoslovila. ale vzhladom, na to, ze moj muz si je schopny majorankou posypat aj chlieb s lekvarom, davam za rodinu 1ku.

Tématické fráze:
drůbeží játra, drubeží játra recepty, drůbeží játra recept, játra recepty, kuřecí játra recept, recepty z drůbežích jater, kuřecí játra recepty, kuřecí játra se smetanou, recepty drůbeží játra, recept drubezi jatra, recept na drubezi jatra, drůbeží játra se smetanou, játra drůbeží, recepty kuřecí játra, pokrmy z jater, játra se zakysanou smetanou, játra se smetanou, recepty na drubezi jatra, pokrmy z drubežích jater, drůbeží vnitřnosti

Suroviny:
játra drůbeží, cibule, koření na guláš, majoránka, masox, olej, mouka, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu