Zajíc "Provence"
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S rýží, bramborem, kroketky, cokoliv. Opravdové jídlo pro fajnšmekry! Kdo nerad zajíce jde to aj z králíka, dobré je prošpikovat masínko slaninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2010 14:54
ale to mohla dát do poznámky, pak by nikoho nenapadlo to opravovat
11. 3. 2010 14:53
Správně to pochopila Spagetka, to vůbec nebylo nic proti Radulce, proboha...copak nedokážete pochopit, že mi jde jen o správnost napsaného slova?
11. 3. 2010 14:52
Já jsem teda Radulky komentář pochopila tak, že pro ní to slovo znamená úplně něco jiného, než je nějaká část země, třeba má nějaké pěkné vzpomínky a nakonec, je to její recept a její název, takže.....udělejte si názor všichni sami
Radulko na fotce to vypadá hodně jedle, ale na zajíce nikde nedosáhnu i kdybych za ním běhalaDávám ti 3.boda
Radulko na fotce to vypadá hodně jedle, ale na zajíce nikde nedosáhnu i kdybych za ním běhalaDávám ti 3.boda
11. 3. 2010 14:51
RADULKO, PROMIŇ, TA KRITIKA SE NETÝKALA RECEPTU, JEN TOHO NÁZVU, SAKRA,TAK SE NEURÁŽEJ A PROMIŇ. rECEPTY MÁŠ JINAK SKVĚLÝ, POCHOP, ALE TROCHU I MĚ NEBO ŽÍŽALKU, JSME HOLT ZARYTÝ ČEŠTINÁŘKY... NO TÁÁK.. DOBRÝ????
11. 3. 2010 14:50
Jestli fakt znechutíte člověka kvůli nějaké chybě v gramatice, tak to vám milé dámy moc děkuji
11. 3. 2010 14:48
No, až doposud, jsem si Radulko, o Tobě prostě jen myslela, že umíš vařit, většinou i dobře a nevidíš některé pravopisné chyby. Tos mi hned zpočátku vysvětlila a já to respektuju. Každý jsme nějaký. Tímto se omlouvám všem, komu vadí správně napsaná slova.
11. 3. 2010 14:45
špagetko: blbka a blbá je hodně velký rozdíl a já nepíšu že mě tak někdo nazval tak radši to smažu ten recept a milé dámy sem už nic nevložím, děkuji za znechucenej den.
11. 3. 2010 14:44
Spagi, nechte zase toho, už tady o tom bylo řečeno dost. Rozhodně jste opravu, ať už jakoukoliv měli nechat na Radce, mi by se to taky nelíbilo, kdyby za mne někdo opravoval název a bylo by mi šuma fuk, že to těm vzdělanějším tahá uši a pokud vím, ty zase tak háklivá nebýváš na gramatiku.
11. 3. 2010 14:43
Nemyslím že by někdo hledal název Provence ale spíš zajíc ne?
11. 3. 2010 14:42
Radunko - nikdo nikde tě nenazval, že jsi BLBÁ!!!!
11. 3. 2010 14:41
k.radulka
11. 3. 2010 14:41
Jano, sice máš pravdu, ale tohle fakt přímo ř alo a tahalo, Radka mohla napsat, proč chce aby se to tak jmenovalo. Promiň, mně hrubky prostě vaděj a čeština je čeština
11. 3. 2010 14:40
milá žížalko, ano už víme že jsi vzdělaná, děkujeme ti za přednášku, ale byla bych ráda kdyby jsi mě blbku nechala vklídku vařit a pojmenovávat jídla dle svého.
11. 3. 2010 14:38
Každopádně ale, bych upozornila autorku, aby si to opravila sama a neopravovala bych to za ni.
11. 3. 2010 14:37
+1zkusím z králíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 10 minutami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 10 minutami
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 46 minutami
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 55 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 1 hodinou
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 2 hodinami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 2 hodinami
Výpečky
Walderama08 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zajic recepty recept na zajíce zajíc recept recepty na zajíce recepty ze zajíce recept zajic zajíc na česneku odblanění zajíce recepty ze zajice zajic recept ze zajíce zajíc provance recepty zajíc zajic na pepři stehýnko že zajice co ze zajíce recept na zajic jak správně prošpikovat králíka zajic stary recept zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny: maso zaječí, česnek, olej olivový, koření provensálské, sůl, pepř čtyř barev
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
42 názorů