Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje houskové knedlíky

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 5. 2010 15:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 347 kJ / 1 995 kcal
Bílkoviny64,71 g
Tuky13,75 g
Vláknina18,07 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy394,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

16. 5. 2010 09:01

Moni,můžu je uvařit i ve vodě:-?díky :-K

Drobek Drobek

3. 5. 2010 23:56

:-)Já přece netvrdím že nevzejdou, já se divím že vzejdou a to není totéž.;-)

mirca75 mirca75

3. 5. 2010 21:41

Špagetko ;-).

spagetka spagetka

3. 5. 2010 21:38

Miru, néé já to myslela tak, že to s tou solí zkusím!!!!! Fakt jsem to neslyšela!!! Prostě se furt člověk učí!!!!:-K:-K:-K

mirca75 mirca75

3. 5. 2010 21:33

Špagetko:-)já to tak nemyslela:-(.

spagetka spagetka

3. 5. 2010 21:27

Miru, tak jo, vyzkouším a pak teprve budu kritizovat....;-)

mirca75 mirca75

3. 5. 2010 21:21

Špagetko:-),Drobku:-),...pokud kouknete na přidaný podobný recept,mám tam stejný postup a můžu tedy potvrdit,že droždí opravdu vzejde a není s tím žádný problém;-).Dělám tyto knedlíky už několik let a vždy bez problémů:-).Tady jde asi fyzika i chemie stranou:-)).

spagetka spagetka

3. 5. 2010 21:13

Lejdy - klobouk dolů - pokud solíš přímo kvasnice a vzejdou ti, tak to je na Nobelovku.Chemicky ani fyzikálně to možný není

Lejdy

3. 5. 2010 20:58

Já kvasnice vždy osolím aby se roztekli.Vždy a vše mě nakyne.Já jsem zvyklá takhle.

spagetka spagetka

3. 5. 2010 17:58

já ale taky promíchávám sůl s moukou a těsto vzešlo vždy, tady to je spíš o tom, aby sůl nepřišla přímo do droždí, aspoň tomu tak rozumím ;-)Kvasnice bych fakt nesolila (jak to vyznívá z receptu)

yanull yanull

3. 5. 2010 17:55

Já sůl promíchávám s moukou, ale nemám důvod nevěřit, proto posílám za velmi zdařilé knedlíky další bodík :yes::-p;-)

Iljusa Iljusa

3. 5. 2010 17:39

krásná práce :yes:

Betyna

3. 5. 2010 17:39

+1 krásně se ti povedly, já už dělám těsto jen v pekárně - stejný poměr, jen droždí polovina uvedeného množství = čtvrtina kostičky (=10,5g) a pařím v parním hrnci, pokládám na pščící papír. Někdy nahradím část mouky moukou celozrnnou.
Kdo nechce použít vejce, může ho nahradit troškou oleje...

Nadja Nadja

3. 5. 2010 17:37

Drobku, také mě maminka vždy učila,že sůl nesmí přijít do styku s droždím,jinak že droždí nevzejde.
;-):-D:-D:-D ale u kvasnic je to možná jinak :-D:-D:-D:-O
Budu to muset vyzkoušet.

michsamant michsamant

3. 5. 2010 17:28

:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: houskový knedlík recept bez kvasnic knedlík houskový bez kvasnic houskový knedlík bez kvasnic houskový knedlík recept výborný houskový knedlík kynutý knedlík houskový výborný proč praskají kynuté knedlíky proč praskají knedlíky knedlík ke svíčkové výborné houskové knedlíky proč praskají kynutý knedlíky knedlík bez kvasnic knedlíky ke svíčkove knedlíky bez kvasnic houskový knedlík z rohlíků recept na houskový knedlík bez kvasnic houskové knedlíky bez rohlíku proč praskají houskové knedlíky houskové knedlíky bez kvasnic houskový knedlíky z rohlík+

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, voda, kvasnice, sůl, rohlík

TopRecepty.cz

Moje houskové knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZxr