Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Knedlíky na různé způsoby jsou tradičním pokrmem v tuzemsku. Těsto, v tomto případě bramborové, tak můžeme zpracovat třeba na plněné knedlíky. Dovnitř zabalíme na kousky nakrájené uzené maso a uvaříme. Můžeme podávat se zelím nebo špenátem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 695 kJ / 2 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
Tuky | 22,12 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 382,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 10. 2023 20:24
1. 10. 2022 17:23
1. 10. 2022 15:56
2. 9. 2020 12:18
8. 11. 2013 16:55
8. 11. 2013 16:44
6. 3. 2013 10:29
29. 10. 2011 10:45
23. 11. 2010 14:41
21. 7. 2010 21:37
9. 7. 2010 15:00
6. 7. 2010 11:10
21. 5. 2010 18:22
21. 5. 2010 18:10
21. 5. 2010 17:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 3 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 14 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 41 sekundami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 39 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 2 hodinami
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 2 hodinami
Banánové lívance
snejkee uvařil před 3 hodinami
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 3 hodinami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 5 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 7 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se jedlo v 50. letech: Zásoby ze sklepa a ze spíže, příděl 4 vajíček na měsíc a máslo jen pro děti
Cibule až na věky: Jak si tuhle zeleninu uchovat na delší dobu? Lze ji naložit do sádla nebo do soli, předsmažit, zamrazit i usušit
Jak uvařit nejlepší špenát. Oblíbený retro recept má v naší kuchyni stále své důležité místo
Další recepty
Tématické fráze: bramborové knedlíky plněné uzeným masem bramborové knedlíky se škvarkama plněné bramborové knedlíky uzeným bramborové knedlíky s uzeným plnene bramborove knedliky bramborove knedle se skvarkama plněné bramborové knedlíky se škvarkama plněné škvarkové knedlíky knedlíky plněné uzeným masem bramborové knedlíky plněné uzeným knedlíky se škvarkama bramborové těsto na plněné knedlíky knedlíky plněné uzeným bramborové knedlíky plněné škvarkama plněné knedlíky uzenym masem bramborovy knedlik se skvarkama bramborové knedlíky knedliky s uzeným masem knedle se škvarkama plněné knedlíky uzeným
Suroviny: brambory, mouka, vejce, sůl, maso uzené, cibule
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZYR
15 názorů