Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..
Suroviny
Porce: podle potřeby
Nutriční hodnoty
Energie | 33 232 kJ / 7 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 679,34 g |
Tuky | 483,14 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 7,54 g |
Sůl | 18,30 g |
Sacharidy | 57,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zase, kdo vyfotí, ať přidá. Než mně přijedou hladová robátka, to bude trvat. Už mají své a tak na mně ... ne ne mají dědu pořád rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2016 02:13
7. 4. 2014 13:27
Je to takové zvláštní jídlo, na jednu stranu se tím opovrhuje, jako čímsi školnojídelnovým, na druhou jednoduchost občas má své výhody. A když se nepoužije chemie, tak vlastně neexistuje důvod nadávat na zdravost. Jen ten vzhled...
26. 9. 2012 00:32
27. 6. 2011 11:53
5. 2. 2011 21:02
16. 12. 2010 13:43
2. 8. 2010 19:05
5. 6. 2010 15:11
5. 6. 2010 10:51
5. 6. 2010 08:55
4. 6. 2010 23:28
4. 6. 2010 23:25
omáčka neboli uho . cibule olej mouka . a potom byla ještě polévka MNV mrkev nudle voda za kačku deset
4. 6. 2010 23:22
4. 6. 2010 23:07
4. 6. 2010 21:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 4 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 5 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 1 hodinou
Domácí nudle
jalamo uvařil před 2 hodinami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 3 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 3 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 5 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 6 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 7 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Zakysaná smetana je báječnou surovinou. Máme pro vás 6 tipů na její využití
Další recepty
Tématické fráze: uho omáčka uho uho omáčka recept omačka uho recept omáčka uho uho recept recept na uho omáčku základní omáčka recept na uho základní tmavá omáčka recept na hnědou omáčku jak udělat hnědou omáčku recept uho tmava omáčka jak ztmavit omacku univerzální hnědá omáčka-recept jak udelat uho uho omáčky tmave omacky recept na uho omacky
Suroviny: cibule, mrkev, kořen petržele, šunka od kosti, kost telecí, slanina, tymián, bobkový list, máslo, olej, víno, koření
Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ1O
25 názorů