Křenové zelí
Máte rádi čalamády? Tuhle vyrobíte z několika málo surovin - nakrouhaného hlávkového zelí, nakrájené cibule a nastrouhaného křenu. Menší část můžete sníst hned a zbytek dáte do sklenic, zavíčkujete a ani nemusíte zavařovat, pouze je uložíte do chladného sklepa či spíže.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 814 kJ / 4 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 207,20 g |
Vláknina | 104,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21,55 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 443,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2012 17:04
22. 7. 2011 00:17
- 2 dcl oleje
- 4 dcl octa
Nebo upřesnit, že sklínky mají 2 dcl.
Při čtení receptu mi nebylo jasné, jak velkou sklínku oleje a octu použít. Dozvěděla jsem se to až v komentářích. A komentáře každý nečte.
Tenhle recept ukládám a vyzkouším. Zelíčko musí být výborné.
19. 7. 2011 05:01
1. 2. 2011 22:23
10. 10. 2010 20:12
9. 10. 2010 16:20
9. 10. 2010 14:24
9. 10. 2010 13:10
9. 10. 2010 12:06
9. 10. 2010 10:48
9. 10. 2010 08:21
Jen jsem se chtěla zeptat, zelí pak jíte jako salát, nebo i jako teplou přílohu, myslím jestli uvaříš jak klasické kysané zelíAsi jsem hňup, ale za optání nic nedám
9. 10. 2010 01:07
Jinak zde bodík letí1
8. 10. 2010 23:26
8. 10. 2010 22:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 1 hodinou
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 11 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Klobásy
Přidáno před 22 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 13 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 13 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 14 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 14 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 14 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 16 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 17 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 17 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 17 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Zelí používáme syrové i tepelně upravené. Můžeme ho zpracovat více způsoby, záleží na potřebném množství
Další recepty
Tématické fráze: zelí s křenem nakládané zelí s křenem zelí s křenem recept zelí recepty kysané zelí s křenem nakládání zelí s krenem zelí s křenem recepty recept na zelí s křenem červené zelí s křenem recept na kysané zelí s křenem jak naložit zelí s křenem recept zelí s křenem naložené zelí s křenem nakládané zelí s křenem recept zeli s s křenem recepty zeli s krenem zelí výborné salátové zelí s křenem zeli z krenem nakládaný křen
Suroviny: zelí, cibule, křen, cukr, olej, ocet, deko
Křenové zelí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQjo
29 názorů