jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Smažený květák

Smažený květák
nahoru
Smažený květák Smažený květák Smažený květák Smažený květák Smažený květák
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zeleninová jídla

Suroviny:

1 květák, sůl, mouka, vajíčka, strouhanka, příp. trochu piva do trojobalu, olej na smažení

Postup přípravy receptu

Květák rozebereme na střední růžičky, opláchneme pod vodou a dáme jej povařit do slané vody - asi 10 až 15 minut. Potom necháme květák okapat a vychládnout. Obalujeme v klasickém trojobalu. Do vajíčka můžeme rozšlehat i trochu piva. Obalování můžeme provést klidně i dvakrát. Smaříme na pánvi s olejem do zlatova.

Poznámka

Podávme s bramborem.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
3 kladná hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Smažený květák"

autor: pajder (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.07.2014 13:07:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skvělej recep smajlik

autor: pajder (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.07.2014 13:07:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skvělej recep smajlik

autor: Lubomír (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.11.2013 11:14:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

strouhanka::Píšete o "MISKÁCH,DĚROVANÉ MÍSE"a zkusili jste si dat do "igelitového"sáčku (SÁČKY NA PEČIVOz Lídlu)trochu mouky a do druhého strouhanku.Stačí jen vložit a protřepat.smajliksevcikovidl@seznam.cz

autor: Jarka D. (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.10.2013 13:48:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj milé kuchařinky! Ano, nejchutnější je květák na řízek nevařit. Rozebraný a opláchnutý květák dám do hluboké děrované mísy osolím a protřepu, aby byla sůl všude, ale moc nesolit. Nechám v děrované míse ve dřezu, aby ještě okapal. Zdlouhavé obalování v trojobalu, jsem si usnadnila tím, že si připravím dvě hluboké misky na těstíčko a na strouhanku, udělám polotekuté těstíčko z vajec hladké mouky a trochu mléka. Do těstíčka vhodím několik kousků květáku ponořím, aby se těstíčko dostalo všude. Děrovanou naběračkou vyberu, nechám trochu odkapat a vhodím do strouhanky a proválím, obalené trochu přimáčknu a uložím na tác s ubrouskem, aby přebytečná houska opadala a dám smažit jako masový řízek. Takto to dělám, nesnáším zapatlané prsty, snad se tato rada bude někomu hodit. Ahoj, ať se daří!

autor: rebeka
vloženo: 21.06.2013 11:25:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Milda: dle mého názoru je syrový lepší, a ještě lepší je smažený v troubě, recept od Ivulinkysmajliksmajlik

autor: Milda (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.06.2013 11:19:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Po dlouhe, hodně dlouhe době jsem si dnes chtěl udělat na oběd sm.kvetak a musel jsem se podívat na nez, jestli předvarit nebo nesmajlik ale jak většina píse tak ho nechám syrovejsmajlik´

autor: janos (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.03.2013 19:42:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lamky :))) muhehe

autor: dášule (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.08.2012 06:05:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jojo syrový květák obalit je nejlepšísmajliksmajliksmajlik

autor: ŠAKAL (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.06.2012 11:11:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Varilka:Ono stačí použít plastové misky 15x10x5cm co se v nich prodávají v LIDLU žampiony, naražené těsně k sobě a žádný bordel se nekoná.Po použití vypláchnout a schovat napříště....

autor: otto (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2012 09:37:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

strouhanka:....JO...smajlik

autor: strouhanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.04.2012 18:09:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Obalovat ho syrový je nejlepší mňamka smajlik

autor: Varilka (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.03.2012 16:03:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Uzasny, ze jsem si to s Tim obalovanim precetla az ted, bordel na lince ale kvetak hOtovejsmajliksmajlik

autor: Barča (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.08.2011 13:44:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já ho nevařím, ale dělám 10 minut na páře a pak teprve obaluju, tak mi to příjde nejlepší.Chuť je skvělá a žádnej kousek není nikdy tvrdej.

vloženo: 26.05.2010 15:37:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co se týče trojobalu-viděla jsem v tv pořadu,už nevím jestli s p.Bohdalovou,nebo p.Podlahou obalovat v silonovém sáčkusmajlikOd té doby květák,kuřecí játra,žampiony,kousky kapra a další jiné takto připravuji(vajíčko v misce) a také už tak nezuřímsmajliknení binec na lincesmajlik

autor: Šárka (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.04.2010 13:05:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkusila jsem obalit syrový květák podle doporučení a je to opravdu mnohem lepší, jak na obalování, tak ta chuť. Takže díky!smajlik

autor: Markettta
vloženo: 28.11.2009 06:30:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky jsem vyzkoušela smažit syrový květák a vážně dobrý. Hlavně je super to obalování. Obalovat vařený květák mi přišlo za trest smajlik

vloženo: 15.11.2009 12:52:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: Hella
vloženo: 04.09.2008 13:34:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Šetřete síly, udělejte si Dušený květák podle zdejších stránek - uvidíte, že vám bude chutnat.

autor: Hella
vloženo: 04.09.2008 13:34:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Šetřete síly, udělejte si Dušený květák podle zdejších stránek - uvidíte, že vám bude chutnat.

autor: alus.s
vloženo: 04.09.2008 10:59:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ano ano ano s tím sáčkem je to šikovná věc... smajlik

autor: vybusna
vloženo: 04.09.2008 10:12:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ale ako napisala zizala...treba ho vyprazat pozvolna. a ze je surovy, tak mi ulahci aj obalovanie. ruzicky naskladam do sacku a zasypem trochou muky, uzavriem a potrasiem....za sekundu je obaleny

autor: alus.s
vloženo: 04.09.2008 09:41:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

také květák krátce povařím...příště ho obalím syrový, dám na vaše rady smajlik

autor: Merylas
vloženo: 04.09.2008 08:49:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Já vždy květák trochu předvařím, ale jen krátce. A vidíte to, člověk se pořád učí smajlik Tak díky za komentáře smajlik

autor: zizala
vloženo: 04.09.2008 07:20:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já také podle tchýně obaluju květák syrový. Smažení sice trvá trošku déle, ale chuť je neporovnatelná. Stejně tak, když dělám květák na mozeček, dusím na cibuli květák syrový, nakrájený na kousky. Je to opravdu chutnější.

autor: vybusna
vloženo: 03.09.2008 23:22:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak ako jednu z neocenitelnych rad, ktore som dostala od mojej jihlavskej svokry je, ze nemam karfiol pred vyprazanim varit...ze ho mam len oplachnut a obalovat ho normalne surovy....trochu som tomu neverila, vyskasala a uz nikdy inak....


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

květák na řízek recept z květáku nejlepší recepty z květáku recepty na květák recept na smazeny kvetak smažený květák v troubě květák smažený recept smazeny kvetak jak uvařit květák recept na květák obalovaný květák recept obalování květáku smažený květák bez smažení jak obalit květák smazenej kvetak smazeni kvetak recept obalovaný květák květák smažený ve fritéze jak se dela smazeny kvetak recepty smazeny kvetak květák recepty květak a recepty smazeny kvetak obalovaný květák květák příprava smaženého květáku smažený květák recept recepty z květáku jak se vaří květák top recepty květák jak smažit květák nejlepsi kvetakove recepty obaleny kvetak jak vařit květák květák recept smažený květák recepty jak udělat květák recepty květák smažení květáku květák v trojobalu recept květák jak se dela kvetak




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz