Marinovaná kuřecí prsa s žampionovým přelivem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,23 g |
Tuky | 41,33 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 20,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha - těstoviny, bramborové gnocchi
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2010 16:21
3. 11. 2010 10:41
31. 10. 2010 22:28
31. 10. 2010 21:42
31. 10. 2010 18:13
31. 10. 2010 18:10
31. 10. 2010 17:30
31. 10. 2010 17:29
31. 10. 2010 17:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Banana split
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 20 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 7 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 16 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 51 minutami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 1 hodinou
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 2 hodinami
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí prsa recepty žampionový přeliv kuřecí prsa recept marinovaná kuřecí prsa kuřecí prsa recept kuřecí prsa kuřecí steak se žampionovým přelivem kuřecí prsa marinovana kureci prsa s barevnym peprem top recepty kuřecí s žampionovým přelivem marinovane kureci prsa kotlety s žampionovým přelivem kuřecí steak s zampionovym prelivem kuřecí maso s zampionovym přelivem kuřecí prso recepty recept na kuřecí prsa keřecí plátek přelitý žampionovou omáčkou kruti a zampionovy preliv žampionový přeliv k masu
Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, cibule, smetana na vaření, mouka hladká, omáčka sojová, sůl, pepř čtyř barev, olej, hořčice dijonská, omáčka sojová, olej olivový
Marinovaná kuřecí prsa s žampionovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9w2
9 názorů