Kuřecí řízek se žampionovým přelivem

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

Kuřecí řízky dle počtu strávníků
žampiony
šunka
strouhanka
vajíčko
hladká mouka
strouhanka na obalení
olej na smažení
cibule malá
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mezi dva tence rozklepané, osolené kuřecí řízky vložíme plátek šunky a obalíme v trojobalu, usmažíme.

  2. Žampionový přeliv: Na jemně nakrájené cibulce dusíme čerstvé žampiony do změknutí, zalejeme smetanou, povaříme, dochutíme vegetou a ještě malinko provaříme, až se smetana zredukuje.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 155 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí řízek se žampionovým přelivem

Tématické fráze: smetanový přeliv přeliv na maso smetanový přeliv na maso žampionová omáčka k masu kuřecí řízky se žampióny přeliv na kuřecí maso kuřecí řízky na žampionech kuřecí maso na žampionech se smetanou smetanový přeliv recept přelivy na maso smetanový přliv na maso smetanovy přeliv se žampiony hříbkový přeliv na maso kureci maso s prelivem kuřecí prsa v žampionové omáčce kuře v žampionové omáčce přírodní řízek se žampiony řízek se žampionovou omáčkou kuřecí řízky žampiony kuřecí řízky s žampiony

Zapomněl/a jsem heslo