Kuřecí řízek se žampionovým přelivem

Suroviny

Kuřecí řízky dle počtu strávníků
žampiony
šunka
strouhanka
vajíčko
hladká mouka
strouhanka na obalení
olej na smažení
cibule malá

Postup přípravy receptu

  1. Mezi dva tence rozklepané, osolené kuřecí řízky vložíme plátek šunky a obalíme v trojobalu, usmažíme.

  2. Žampionový přeliv: Na jemně nakrájené cibulce dusíme čerstvé žampiony do změknutí, zalejeme smetanou, povaříme, dochutíme vegetou a ještě malinko provaříme, až se smetana zredukuje.

Komentáře k receptu Kuřecí řízek se žampionovým přelivem

Tématické fráze: smetanový přeliv přeliv na maso smetanový přeliv na maso kuřecí řízky se žampióny žampionová omáčka k masu přeliv na kuřecí maso kuřecí řízky na žampionech kuřecí maso na žampionech se smetanou smetanový přeliv recept přelivy na maso smetanový přliv na maso smetanovy přeliv se žampiony hříbkový přeliv na maso kureci maso s prelivem kuřecí prsa v žampionové omáčce kuře v žampionové omáčce přírodní řízek se žampiony řízek se žampionovou omáčkou kuřecí řízky žampiony kuřecí řízky s žampiony