jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Béřovický králík

Béřovický králík
nahoru
Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík Béřovický králík
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Jiné maso

Suroviny:

2 dcl oleje (i méně), 1 lžička soli, 2 lžičky kečupu, 2 lžičky hořčice, 1 lžička pepře, 1 lžička sladké papriky, 1-2 cibule, 5 stroužků česneku, králičí maso.

Postup přípravy receptu

Ze surovin si namícháme marinádu, do kreré naložíme králičí maso nejméně na 24 hodin. Pak přikryté, podleté trochou vody pečeme doměkka, odkryté chviličku na barvu.
K takto upečenému králíkovi můžeme jako přílohu mít rýži, nebo, jak to dělám já, výpek slít a zahustit smetanou a podávat s knedlíkem.

Poznámka

Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.
Foto přidávám- zatím jen naložené maso.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
41 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Béřovický králík"

vloženo: 08.11.2014 16:34:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petra: No právě!! smajlik A to já mám králíka moc ráda smajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.11.2014 12:40:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem zkoušela, musím pochválit....výborný recept, ani nechutná jako králík..... Výbornýsmajlik

vloženo: 19.10.2014 19:18:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Standa 70:smajlik

autor: Standa 70
vloženo: 19.10.2014 13:26:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Neskutečná dobrota.Králík z vlastního chovu. smajlik

vloženo: 14.10.2014 12:40:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Miluše Dzubová: Souhlasím s tím, že tento recept na králíka zatím nepřekonal žádnou jinou úpravu smajlik. Závidím vám "chovné" samce, jakékoliv králíky. Tady, když máme štěstí a jsou, tak jsou to vychrtlí dostihoví koně smajlik- Ale i za to jsme rádi. Momentálně mám v mrazáku 1 kus domácího králíka a mám z toho velkou radost! Nechám si ho už na Vánoce smajlik Taky zdravím smajliksmajlik

autor: Miluše Dzubová (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.10.2014 06:57:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pani Remková děkuji za odpověď,recept jsem si léty používání upravila
tak aby vyhovoval.5-7dní používám na vyřazené chovné samce,každý samec má určitý pach,čím starší tím výraznější(stará koza nebo ovce)
je ještě horší.A tento recept ten pach úplně odbourá či výrazně potlačí,stačí upravit množství cibule,česneku nebo koření.Na kuřeci maso stačí jen 1den.Jednou jsem
ve spěchu použila jen cibuli a koření na gyros(dávám ho i do kozího
sýru)chuť je též vynikajicí.Nepoužívám jinou syrovou zeleninu mám
strach že by kvasila a maso se skazilo.Dnes je modní švestková omáčka,nechutná mi.Připomíná hnijící maso.Ráda skouším recepty které zde najdu,ale tento zatím žádný nepřekonal.Zdrávím Dzubová.

vloženo: 12.10.2014 18:30:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Miluše Dzubová: Děkuji, za tip na obměnu. U nás by asi nevydržel tak dlouho naložený smajlik, ale určitě to je pak mana nebeská smajlik

autor: Miluše Dzubová (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.10.2014 15:45:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept na Beřovického králíka jsem získala z novin rudé právo asi před 20roky.Byl na polévkové lžíce a kusy.3-5cibulí,2deci oleje osvědčil se mi olivový,po 1PL.soli používám mořskou,pepře,sladké ml.papriky,plnotučné hořčice,zázvoru,2PL.sladkého kečupu a 5-8 str.česneku lisovaný nebo strouhaný.Pokrájenou cibuli promíchám se všemi surovinami a důkladně v marinádou promnu naporcovaného králíka.
Poskládám do pekáče pečlivě uzavřu alobalem a dám do ledničky na2-5dní.(starší samec 5 dní je pak křehký jak mladý kus).Peču 1/2hod.na250
stupňů pak snížím na 200 po další 1/2 hod.sejmu alobal nechám na barvu ještě1/2hod.Vhodné na skopové jen vynechám hořčici a kečup a dám provensálské bylinky a přidám česnek.Je na každém jaké si určí dávkování,já to dělám už od oka a občas dám francouz.hořčici a je to také moc dobré.Vyzkoušela jsem vepřové, kuřecí,kozlečí,nutrii,vše je moc dobré.Zdravím všechny čtenářky M. Dzubová.

vloženo: 24.08.2014 14:48:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Coleta: My taky máme rádi ostré, ale tu jednu lžičku dávám většinou na celého králíka. Pravda je, že množství masa neuvádím. Každý trošku podle sebe musí. Děkuji za vyzkoušení smajlik

autor: Coleta
vloženo: 24.08.2014 12:08:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem na vyzkoušení obětovala polovinu domácího králíka. Musím říct, že úprava je dobrá, dělala jsem omáčku s knedlíkem. Jako mínus však musím uvést, že toho pepře je tam opravdu hodně. Mám ráda ostré, ale tato ostrost mi vadí. Takže příště daleko méně pepře než uvedenou lžičku.

vloženo: 12.08.2014 22:17:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

katerina 83: Já děkuji za vyzkoušenísmajlik. Nemusí být šlehačka, stačí smetana a je to taky moc dobré smajlik

vloženo: 12.08.2014 19:24:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dobrý den,
dnes jsem upekla králíka a musím říct že je výýýborný akorád jsem přidala bobkový list a je to vynikající smajlik jestě zkusím slít výpek a udělat to se šlehačkou ať je to zítra jiné smajliksmajlikdíky za recept smajlik

vloženo: 09.07.2014 18:50:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

petranovakova: Já taky králíky zkouším na všechny způsoby, ale tento je bezkonkurenční smajlik

vloženo: 09.07.2014 18:10:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vždy jsem pekla králíka klasicky na česneku s br.knedlíkem a špenátem.Včera jsem vyzkoušela tento recept a jinak už ho ani nebudu dělat....fakt bombasmajlik

autor: Koubkova
vloženo: 09.07.2014 13:04:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také jsem dělala kuřesmajlik

vloženo: 18.06.2014 23:50:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bahula: Díky Evi. Doufám, že chutnal aspoň tak, jako mi ten tvůj, co jsem nedávno dělalasmajlik

autor: Bahula
vloženo: 18.06.2014 23:00:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik přidávám foto

vloženo: 04.05.2014 16:18:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Irule:smajliksmajlik

autor: Irule
vloženo: 04.05.2014 14:08:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc dobré Jani. Já jsem těstovinová, takže jsem přidala tu smetanu a dala si to s těstovinama, děkuji opět moc za skvělý recept.smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 24.04.2014 12:35:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

niky: To jsou údaje, keré nikdy nesleduji, ale zhruba 40-50 minut na cca 200 stupňů, podle měkkosti a barvy králíkasmajlik, takže klidně i déle.

autor: niky (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.04.2014 11:19:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jak dlouho pecete a na kolik stupnu?

vloženo: 13.04.2014 22:20:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jasikor: Děkuji, je to super králík, taky ho máme moc rádi smajlik

autor: jasikor
vloženo: 13.04.2014 22:15:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

VÝBORNÝ RECEPT smajlik, přidávám bodík smajlik

vloženo: 28.03.2014 11:02:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Miluju tento recept smajlik děláme s knedlíkem a se smetanou ale i z vepřového je to lahodasmajlik vřele doporučuji smajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 02.03.2014 15:41:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pavli, díky za fotku. Jak se tak dívám, kam se na tebe hrabu! smajliksmajlik

vloženo: 06.02.2014 17:26:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jirka: Červené víno já osobně ne, ale tymián bych zkusilasmajlik

autor: Jirka (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.02.2014 15:33:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opakovaně tohoto králíka děláme, ale vylepšujeme ho podlitím červeného vína a přidáním čerstvého tymiánu a rozmarýnu.

vloženo: 05.02.2014 16:57:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

evuska:Děkuji smajlik

autor: evuska
vloženo: 05.02.2014 16:43:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dávám bodík + moc moc dobré, dělala jsem v neděli k obědu s brambůrkama z trouby a výtečné...smajlik

vloženo: 02.11.2013 10:39:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

adela: No, to není divné. Všimni si datumu přidání-19.04.2009 a mé poznámky.

autor: adela (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.11.2013 10:16:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to je divny ten recept maj i na minibazarusmajlik

vloženo: 03.04.2013 20:57:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

eliss: Nejen dobře vaříš, ale i fotíš!smajlik Moc děkuji!!

autor: eliss
vloženo: 03.04.2013 20:47:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:
Tak fotečka přidána, vařím asi líp, než fotím, ale pro představu snad stačí smajlik

vloženo: 25.03.2013 19:51:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

eliss: Budu moc rádasmajlik

autor: eliss
vloženo: 25.03.2013 19:07:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tenhle recept jsem dostala před mnoha lety od kamarádky, opravdu nejlepší králičí dobrůtka. smajlik Já ho peču o velikonocích k nádivce + co nejmenší, nebo půlené brambory uvařené ve slupce,jemně opečené na másle s čerstvým špenátem.Vřele doporučujismajlikNajdu fotečku a přidám.

vloženo: 24.02.2013 20:08:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Suzuk: Tak to mám opravdu radost!!smajlik

autor: Suzuk
vloženo: 24.02.2013 17:55:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Poprvé jsem dělala králíka (dostla jsem ho od známých) a povedl se. S trochou smetánky a jako příloha Karlovarský knedlíček. Táta pozvaný na nedělní oběd i s jeho přítelkyní, byli nadšení smajliksmajlik

vloženo: 13.01.2013 15:10:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simona Kucerova: I tak mám velkou radost Simčo, že chutnal. My ho taky milujemesmajlik

vloženo: 13.01.2013 14:52:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

O víkendu jsem se rozhodla udělat tento receptíksmajlikkrálík byl úžasný,recept není náročný a tak ho zvládne i začátečník,ale ten výsledek stojí za to JanismajliksmajliksmajlikDělala jsem bez smetany a byl s knedlíkem a zelím,byla to mňamka a byla sem chválená a to potěšísmajliksmajlikjen jsem si zapomněla foťáček a tak se omlouvám fotečka není,tak příštěsmajliksmajlik+1smajlik

vloženo: 07.11.2012 14:58:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivvettaa:smajliksmajlik já taky!smajlik

autor: Ivvettaa
vloženo: 07.11.2012 09:26:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak tenhle recept můžusmajliksmajlik

vloženo: 05.11.2012 17:59:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdenka1: Paráda!! Dííky!smajlik

autor: Zdenka1
vloženo: 05.11.2012 11:33:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, dostali jsme králíčka, tak bylo jasné, že bude podle tvého, již ověřeného receptusmajliksmajlik. Tentokrát jsem pekla v PH. Přidávám foto a znovu chválím výtečný receptsmajliksmajlik

vloženo: 04.11.2012 15:05:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

monika17: Já jsem nutrii taky ještě nejedla, ale prý je to super maso, tak se nedivím, že synovi chutnalo!smajlik

autor: monika17
vloženo: 04.11.2012 14:16:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak králíka jsem neměla, ale dostala jsem nutrii, tak jsem ji udělala podle tohoto receptu a je jí prý málo podle synáčkasmajliksmajlik

vloženo: 21.10.2012 17:59:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PatkovaKaterina:smajliksmajliksmajlik

vloženo: 21.10.2012 17:32:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:jelítko s prejtem bych si dala...Hlavně prejt se zelím a vařenými brambůrkysmajliksmajlik.Sakra Jani,já tě neznám,beztak kynu jen z pomyšlení na tvé jídlosmajliksmajlik

vloženo: 21.10.2012 17:24:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PatkovaKaterina: tak to si z toho nic nedělej. Já mám dnes taky nedietní densmajlik. To nejde.smajlik Škvarky, tlačenka, jelítková polévka, prejt..co dodat? Snad mi nebude zlesmajliksmajlik

vloženo: 21.10.2012 16:54:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak sem ho Jani dnes spáchala a jak držím dietu,zbouchala sem takřka všesmajlik.Přidala sem mléko,rozmixovala a byla těžká chrochtačkasmajliksmajlik:smajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.09.2012 11:00:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, díky - opravdu vynikajícísmajliksmajlik v sobotu jsem realizovala, dala jsem více kečupu i hořčice, nakonec jako ty zahustila a přilila smetanu a prostě úžasné

vloženo: 01.06.2012 22:25:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jitka+2: děkujismajlik

autor: Jitka+2
vloženo: 01.06.2012 20:44:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem podle receptu na Mimibazaru,který je stejný a musím uznat,že králík je opravdu výborný.Zítra jej budu testovat na zbytku rodiny.Proto přidávám bodík.smajlik+24.

vloženo: 26.02.2012 16:53:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rimanka: děkuji, já vím!!smajlik. Neříkám to, abych machrovalasmajlik, já ten recept nevymyslela, ale proto, že tuhle úpravu sní opravdu i ten, kdo králíka neradsmajlik

autor: rimanka
vloženo: 26.02.2012 16:36:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tohle je vážně skvělý recept. v sobotu jsem ho udělala a chutnal dokonce i manželovi,. který králíka nemá rád. moc děkuju a brzo zase udělám. fakt luxusní!!!

vloženo: 21.01.2012 12:39:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

janek53:tak ať chutná!!smajlik

autor: janek53
vloženo: 21.01.2012 10:03:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jdu na nějsmajliksmajliksmajlik

vloženo: 08.01.2012 13:21:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mesic: děkuji moc. Ne nadarmo je to z mé strany nejlepší úprava králíka, ikdyž ho zkouším všelijak a vždycky chutná, tady ten zatím žádný recept nepřekonal.smajlik

autor: Mesic
vloženo: 08.01.2012 13:02:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak k tomuto receptu lze říct jen jediné: DOKONALÝ
My jsme omáčku také zjemnili sladkou smetanou a podávali s knedlíkem.
Musíte mít rádi:
1. česnek
2. úžasně ochucenécho šťavnatého a rozpadajícího se králíka.
Kdo říká, že je králík suchý, nezkusil tento recept
Bod letí, to je jasné!! smajlik

vloženo: 15.11.2011 09:15:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eudicella: jako poslat??smajlikhttp://farma-vysocina.webnode.cz/

autor: Eudicella (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.11.2011 09:00:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super recept,pokud by měl někdo zájem ,tak vám mohu prodat přebytky z domácího chovu.

Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

vloženo: 28.10.2011 20:32:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petrusa4: já taky moc děkuji!smajlik

autor: Petrusa4
vloženo: 28.10.2011 15:16:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lahůdka, děkuji za receptíksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik 1+smajlik

vloženo: 25.10.2011 18:06:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marcelie: díky moc!!smajlik

autor: Marcelie
vloženo: 25.10.2011 15:22:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný,všichni jsme si moc pochutnali.

vloženo: 05.10.2011 14:32:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pajatruck: šmankote, díkysmajlik

autor: pajatruck
vloženo: 05.10.2011 13:33:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Od Jany jako vzdy super recept.Nemit tve recepty tak nevim co varit.Bodik pripsan,ahoj Pajasmajlik

vloženo: 01.10.2011 14:51:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

xjanax: děkuji!!! Opravdu moc děkujismajlik

autor: xjanax
vloženo: 01.10.2011 12:48:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Všichni tu recept chválí, tak mi to nedalo a dnes jsem vyzkoušela. Od manže jsem měla véélikou pochvalu. Takže pochvalu předávám dál, přídávám bodík. smajlik

vloženo: 03.02.2011 22:04:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JKpipule, tak to jsem moc ráda, taky u nás béřovičák vedesmajlik

autor: JKpipule
vloženo: 03.02.2011 21:43:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak dnes byl na oběd Váš králík, něco úúúúžasného. Nikdy jsme tak králíka nepekli, ale po tomhle se všichni jen olizovalismajliksmajlik, je opravdu nejlepší, děkuji za receptsmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 08.01.2011 20:15:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

konicek, ta čertova omáčka není vůbec špatný nápadsmajlik

autor: konicek
vloženo: 08.01.2011 18:51:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem vyzkoušela. Opravdu výborný recept, jako přílohu jsem zvolila brambory z papiňáku. Pro větší pikantnost jsem místo kečupu použila čertovskou omáčku. Chutnalo celé (náročné) rodince. Samozřejmě zasílám bodík.

vloženo: 01.01.2011 18:48:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirko, to mám radost!! Já vždycky říkám, že tohle je nejlepší úprava králíkasmajlik, jednou zkusíš a pak už musíš!!smajlik Děkuji za fotky!!smajlik

autor: Iriska
vloženo: 01.01.2011 17:18:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, dneska byl ušák k obědu. Bylo to sice takové malé nedochůdče, ale chuťově neměl chybu. smajlik Oleje míň než polovinu, ale cibule hodně a 5 opravdu hodně velikých stroužků česneku. Pak jsem všechen výpek i s cibulí a česnekem rozmixovala, zalila půllitrem sladké smetany a udělala omáčku. Měla jsem napřed strach, aby ten česnek moc nepřerážel. Ale ono ne. Omáčku už vůbec nebylo třeba dochucovat. Byla jemná a skvělá. Recept mám už uložený a určitě brzo vyzkouším s kuřetem. Letí velký bod a přidávám fotky, jo?.smajliksmajlik+

vloženo: 08.11.2010 15:05:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka díky moc za fotky a jsem fakt ráda, že chutnalo!!smajlik

autor: rebeka
vloženo: 07.11.2010 14:14:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

na tento receptík jsem měla zálusk už hodně dlouho,ale sehnat domácího ušáka není vůbec jednoduchésmajlikale chuť zvitězila a já jsem takto naložila kuřecí čtvrtkysmajlikbylo to úžasně dobré,voňavé,chutě vyvážené a nepřebíjící se..zkrátka mňamkasmajlikměli jsme s rýží..jo a té šťávičky je tolik,kolik vidíte na poslední fotce..vodu jsem nepřidávala vůbec a oleje dala cca 120 ml,vynikající,doporučujismajliksmajlikposílám další bod a fotosmajliksmajliksmajlik

vloženo: 01.06.2010 14:44:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mila52 já říkám pořád, že tohle je jedna z nejlepších úprav králíkasmajlik

autor: mila52
vloženo: 01.06.2010 14:34:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikPekla jsem ho v neděli.Vynikající.Nemá chybu.Jen jsem dala jen 1dcl oleje a uplně to stačilo.Dříve jsme králíci pěstovali,tak jsme měli častěji.Teď jen když se podaří koupit domácí.Udělám zase.smajlik

vloženo: 23.05.2010 10:28:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdenka1 to jsem moc ráda. Já jsem včera dostala výměnou za kuřecí řízky domácího ušáka a už se těším, co s ním vymyslím!!smajlik

autor: Zdenka1
vloženo: 22.05.2010 23:54:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, tak jsem s tvým receptem opět sklízela úspěch. Tentokrát jsem ale místo králíka naložila žebra. Skvělá mňamka.smajliksmajlik

vloženo: 07.04.2010 21:41:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lemeL, jakého kluka?smajlik

autor: lemeL
vloženo: 07.04.2010 13:11:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jé, Jani, můžeš vymazat toho kluka? Já jsem klikla na špatnou fotku smajlik

autor: lemeL
vloženo: 07.04.2010 13:10:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bylo to vynikající smajlik Dávám bodík a přidávám foto

vloženo: 07.04.2010 12:20:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lemeL určitě!!!! Budu ráda!! Tady jsme za fota moc rádi a dej vědět, jestli chutnalosmajlik

autor: lemeL
vloženo: 07.04.2010 11:16:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska si to dělám k obědu. Můžu přidat potom foto? Budu to mít s rýží bez smetany.

vloženo: 07.03.2010 21:05:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BILKOVAI za foto moooc děkuji!! Žádné mazání se nebude konatsmajlik. Já tady toho králíka zbožňuji strašně moc. Z mého hlediska nejlepší úprava králíka, jakou znám. Oleje vždy hodně ubírám, ten tu chuť nedělásmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 07.03.2010 12:30:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, dnes jsme měli Béřovického králíka. Tento recept jsem kdysi dávno použila ze serveru Recepty.cz. Moc mně neoslovil, protože byl neskutečně mastný. Tak jsem mu dala ještě šanci a uvařila podle tebe. Dala jsem pouze 1 dcl oleje /úplně stačí/ a dodělala se smetanou. Byla to neskutečná dobrota a moc ti děkuji za vylepšení a inspiracismajliksmajliksmajlik Takto upravený králík je pro mně nejlepší úprava. Zkusím i s kuřecím. To taky bude určitě výborné.smajlikDovolila jsem si přidat foto. Jestli ho nebudeš chtít, tak písni a já ho smažusmajlik Jo a samozřejmě máš pátého bodíkasmajlik

vloženo: 08.11.2009 17:11:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdeni, já vždycky říkám, že tady ta úprava králíka mi chutná úplně nejvícsmajlik. Díky za bodík!

autor: Zdenka1
vloženo: 08.11.2009 16:56:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak za tento recept posílám bodík, protože jsme si velice pochutnali. Jako přílohu jsem k tomuto masíčku udělala bramborákový nákyp viz. mamincinyrecepty.cz - babské kuře

autor: Gabina
vloženo: 21.04.2009 10:06:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jsem tu pachuť kdysi cítila z domácích králíků a nedávno, když jsem koupila králíka v obchodě, byla jsem překvapená, že žádnou pachuť neměl smajlik

autor: Drobenka
vloženo: 20.04.2009 17:50:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dřív i kamarádka pekla králíka klasicky na česneku. A moc ho nemusela. Přesně jak píše Janča. Pořád ji něco vadilo na chuti. Když králíka upekla podle tohoto receptu, tak byla přímo unešená. Jak mi napsala."Pachuť" králičího masa vůbec necítila a teď by králíka jedla každý týden.smajlik A ona má přitom velice mlsný jazýček!smajlik

vloženo: 20.04.2009 16:25:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Iljušo, jestli chceš slyšet tajemství, tak já králíka taky moc nemusím, ale takhle upravený nemá fakt chybu! Kdybych ho upekla jen tak obyčejně, není to ono, pořád tam cítím něco, co neumím pojmenovat. Ale takhle se dá naložit i kuře, mylím, že i zajíc by nebyl špatný, kdyby v té marinádě byl 2 dny.smajlik Můj přítel králíka zbožňuje a jeho máma taky a oba se za touto úpravou mohou umlátit.smajlik

autor: Iljusa
vloženo: 20.04.2009 15:36:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za recept - párkrát do roka k nám přiskáče od známého ušák - ale je to s naší rodinou jako ve filmu "Slunce, seno jahody" nikdo to moc nechcesmajlik Řízky z nohou -smajlik to by jim jelo, ale hřbet moc ne, ozkoušíme takto upravit smajlik

vloženo: 20.04.2009 08:51:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Drobenko, no a pak máme jíst zdravě, co? Když ještě nejlevnější maso je snad to vepřovésmajlik

autor: Drobenka
vloženo: 20.04.2009 00:14:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Před měsícem mě kamarádka požádala, jestli nemám nějkaký recept na králika. Tak jsem ji poslala tento. Znám ho i já z Receptech .cz. Kamarádka mi pak volala, že manžel se synem jenom chrochtali. Marináda suprová i na kuře.smajlik Já jsem recept ještě nedělala. U nás králík je moc drahý.Jak píše Janča. Vychrtlý ušák za 180 - 200 Kč/kg.smajlik Jani, posílám bodíka.smajlik

autor: Boubelinda
vloženo: 19.04.2009 22:24:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá to moc dobře. A co potom po upečení.smajlik posílám bodíka.smajlik

vloženo: 19.04.2009 22:03:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibi, koupila, ale jsou to jen ty přední nohy a hrudí, ale balíček-2 kusy těch stehýnek stál kolem 23kč, tak jsem vzala 3 balíčky a něco z toho snad oberem, ne? Máš pravdu, v Hypernově jsem se dívala na králíka, byl vyskákaný, jak dostihový kůň a za kilo bylo kolem 180 kč. To je fakt děs!smajlik A vůbec, nějaké jiné maso, než běžné, je hrůza! Kousek jehněčího až 300 kč, ať si to strčí někam!smajlik Ne, že bych na to neměla, díky Bohu jo, ale ten kousek by byl málo pro 3 lidi! To si fakt raději koupím kuře, protože i ta perlička, (malá krůta) stojí 300 kč kilo, no, co, to si určitě koupí průměrná rodina, že?smajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 19.04.2009 21:24:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, mě už se to líbí jen to vidím naložený, ovšem problém je sehnat toho králíka.smajlikTy jsi ho kupovala, nebo je to domácísmajlik Prostě králík je králík a dávám bodíkasmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

králík beřovický nejlepsi kralik recept na upravu kralíka naložený králík recepty na úpravu králíka úprava kralika recept kralik nejlepsi recept recepty z králíka jak naložit kraličí maso nejlepší recepty králik králík s rýží marináda na králíka nejlepší recepty z králíka recepty béřovický králík nejlepší recepty na králíka béřovický králik úprava králíka králík naložit králíka recept králík králík naložený v marinádě jak upravit kralika nejlepší recept na králíka béřovický králík recept králík recept recept na králíka jak naložit zajíce bezkonkurenční králík králík recepty bezkonkurenční nejlepší králík recept recepty na králíka béřovický jak nalozit kralika jak udělat kralíka recept béřovický králík beřkovický králík nejlepší recept z králíka uprava králičího masa naložení králíka nejlepsi recept kralik králík recepty kralik uprava




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty