Kohout (kohút) na víně po burgundsku
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 11 329 kJ / 2 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,14 g |
Tuky | 174,88 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 365 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 51,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:francúzsky recept - varila som podľa francúzskeho šéfkuchára v TV paprika. Buquet garni si pripravuje doma každá francúzska gazdinka sama, takže sa môže dom od domu trocha líšiť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2010 13:35
Janka Remková, tie kohútie zápasy sú teda ničím neprekonateľné...
6. 11. 2010 13:33
Janka Remková, sliepka nie, skôr kura. Ale ked taká rozosmiata uvažujem, hádam mladučká Bio sliepočka aj ánoNerobme si srandu z tejto francúzskej delikatesy...my staré sliepky
6. 11. 2010 13:30
Spagetka, Ty si ma tak neskutočne rozosmiala, ved aj ja som stará dôchodkyňa, len dúfam, že nie "opelichaná...
6. 11. 2010 13:27
Brutzel-Svejk, toho vína naozaj nie je veľa, ide o pomalé dusenie zvané "mijoter", pri ktorom sa tekutina pekne odparí a varí sa dlho len sotva znateľným čerením a neprikryté, teda bez pokrievky
6. 11. 2010 13:24
Moc zajímavý recept.
6. 11. 2010 13:21
spagetka no, poptám se, jestli nedělala třeba kohoutí zápasy slípka jedna!
6. 11. 2010 13:09
Jani - hlavně mladá, ne důchodkyně!!!
6. 11. 2010 13:08
Předpokládám, že to může být slepice, Ibi? Nevím, jestli poznám na zmrzlé slípce ten detail. Krásný recept
6. 11. 2010 13:08
Ibi, vím, že když se to udělá dobře, chutná výborně.
Já mám přesně k tomuto receptu poslední ne zrovna kladnou vzpomínku. V naší oblíbené hospodě vyměnili kuchaře .... z této klasiky, která byla na jídelníčku pravidelně a bylo to prostě ten dotyčný dokázal udělat něco nepředstavitelného. Kohout v jeho podání musel být vyběhaný opelichaný důchodce..... Takže do té hospody už nejdu a jak jsem slyšela, nějak rychle ztrácejí klientelu, a to tam už v 11 bylo narváno!!!!
Takže si to budu muset udělat doma, jen kohoutka sehnat...
Nicméně, je to velmi chutné a skvělé
Já mám přesně k tomuto receptu poslední ne zrovna kladnou vzpomínku. V naší oblíbené hospodě vyměnili kuchaře .... z této klasiky, která byla na jídelníčku pravidelně a bylo to prostě ten dotyčný dokázal udělat něco nepředstavitelného. Kohout v jeho podání musel být vyběhaný opelichaný důchodce..... Takže do té hospody už nejdu a jak jsem slyšela, nějak rychle ztrácejí klientelu, a to tam už v 11 bylo narváno!!!!
Takže si to budu muset udělat doma, jen kohoutka sehnat...
Nicméně, je to velmi chutné a skvělé
6. 11. 2010 13:04
Tento recept stoji urcite za vyzkouseni, ale neni toho vina trochu moc?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 15 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 19 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 53 minutami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 56 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: kohout recepty kohout recept slepice na víně recept na kohouta recepty kohout kohout na divoko kohout ala bažant kohout na červeném víně kuře po burgundsku recepty na kohouta kohout po burgunsku pečený mladý kohout pečený kohout na víně recepty z kohouta kachna po burgundsku bažant po burgunsku kohoutek na vine kuře po burgunsku bažant po burgundsku recept kohout
Suroviny: máslo, slanina, česnek, šunka, tymián čerstvý, bobkový list, bobkový list, pálenka, víno červené, žmolenka, sůl, pepř mletý,
Kohout (kohút) na víně po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z075
25 názorů