Francouzské brambory ze syrových brambor
Zapečené brambory mají mnoho způsobů přípravy. Tento recept je ze syrových bramborových plátků, tudíž ušetří jedno vaření. Přidat můžete oblíbené uzené maso či uzeninu a zeleninu, kterou máte doma rádi.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 116 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,20 g |
Tuky | 31,08 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 118,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2010 18:36
11. 12. 2010 18:20
11. 12. 2010 09:14
Ja robím francúzske zemiaky len zo zemiakov varených v šupke, má to úplne inú chuť, ale často zapekám zemiaky s inými vecičkami a vtedy použijem aj surové zemiaky Na francúzske zemiaky sa u nás striedajú len vrstvy zemiakov, klobásy a plátkov vajíčok. A zaleje sa kyslou smotanou. Ale ten tvoj recept má čo do seba a keďže zemiaky milujeme na akýkoľvek spôsob, určite ho vyskúšam. + 2
11. 12. 2010 00:01
10. 12. 2010 23:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 10 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 14 minutami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 15 minutami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 17 minutami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 27 minutami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 47 minutami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
marek.los998 uvařila před 3 hodinami
Dort Pavlova
Agata.recepty uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Francouzské madlenky jsou sušenky z piškotového těsta: Poradíme vám, jak je upéct
Jak snadno a rychle nastrouhat brambory na plátky. Vychutnáte si je zapečené i jako smažené brambůrky
Další recepty
Tématické fráze: francouzké brambory ze syrových brambor zapečené brambory ze syrových brambor syrove brambory francouzské brambory se zeleninou francouzské brambory recept francouzské brambory zapečené recept na zapečené francouzské brambory francuzske brambory zapékané brambory ze syrových brambor recepty ze syrovych brambor francouzské bram zapecene francouzske brambory francouzské brambory recept zapecene syrove brambory francouzsky brambory francouzské bramory francouzské brambory v troubě francouské brambory ze syrových brambor syrovy brambor recepty na francouzské brambory se zeleninou
Suroviny: brambory, maso uzené, směs zeleninová mražená, cibule, sůl, pepř mletý, mléko, vejce, olej, voda
Francouzské brambory ze syrových brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymmz
20 názorů