Francouzské brambory bez zapékání

Hella Kuchařka:

Bramborová jídla 6 názorů

54

Suroviny

Brambory
moravské uzené
cibule
sýr
vejce vařené natvrdo
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme na větší kusy a opečeme na sádle nebo oleji.

  2. Přemístíme do pekáčku.

  3. Krájené moravské uzené nakrájíme na proužky, lehce osmahneme, navrstvíme na brambory, na to na kostičky pokrájíme vařené vejce, zasypeme strouhaným sýrem a lehce zapečeme, až se roztaví.

  4. Pak nandáme na talíře a povrch zasypeme osmaženou křupavou cibulkou (syrovou pokrájenou cibuli prosypeme hladkou moukou a pak zprudka osmažíme).

Poznámka

Nebo můžeme opečené suroviny vrstvit přímo na talíře a pak sýr zapéct v mikrovnce.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 113 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Francouzské brambory bez zapékání

  • spagetka spagetka

    Jana Mazurková: autorka už v názvu píše - "bez zapékání" :-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Jana Mazurková Jana Mazurková(neregistrovaný)

    toto nejsou zapékané francouzské brambory

    Odpovědět

  • noname noname(neregistrovaný)

    pražské brambory!

    Odpovědět

  • jana izabelková jana izabelková(neregistrovaný)

    děvčatá, máte ruzné recepty na francouzské brambory ale je to maglaiz všeho druhu! francouzské brambory pravé, existují jenom jedny asi nemáte vzdělání gastronomie, jinak by jste nepsali blaf za francouzské brambory!!!

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    vyborny napad...hella kde na to chodis?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo