Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje obložené chlebíčky

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

majka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Bez obložených chlebíčků si snad nikdo nedokáže představit žádnou oslavu. Jsou velice variabilní a tak je můžete obložit tím, co máte rádi, ale není nad klasiku, šunku, vejce natvrdo, salám a majonézový přeliv.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vložíme do vroucí vody. Vaříme 10 minut a poté prudce zchladíme, oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Krok 2: Klobásu, okurky a vejce nakrájíme na kolečka. Cherry rajčátka překrojíme na půlky. Krok 3: Plátky veky namažeme máslem, poklademe plátky šunky. Krok 4: Přidáme kornoutky Herkulese, plátek sýra, kolečko klobásy, měsíček vejce, kolečko okurky a půlku cherry rajčátka. Krok 5: Nakonec vejce přelijeme majonézovým přelivem.

TIP: Jak vytvořit ozdobné růžičky ze salámu?

Zveřejněno 25. 12. 2010

Poznámka autorky majka

Vím, že to není nic moc recept a že každý z nás má svůj vlastní na obložené chlebíčky, ale přidávám to jen tak pro inspiraci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje obložené chlebíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/60KO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje obložené chlebíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/60KO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Dají se udělat kdykoliv. Třeba na narozeniny

Hezka inspirace na oblozene chlebicky. Pridala jsem moje Silvestrovske chlebicky. Temer stejne suroviny. Pouzivam sunkovy salat a navrch strouham jakykoliv tvrdy syr.Pridala jsem s dovolenim sve foto.

Přidávám fotky, ale bez majonézy;-) Suroviny používám obdobné

Nádhera mnam,:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

Taky se mi líbí:yes::-psouhlasím s Otavankou:-K:yes:

Majko, proč nic moc recept? Někdy je lepší obyčejné máslo na chlebíčku než přeplácané pomazánky:yes:

Bronislava Kroutilová 14. 2. 2011 12:29
Jsou to moc hezké inspirované chlebíčky .Super .

No ono jde vlastně jen o to majonézu trochu zředit. Takže to ani nemusí být šlehačka ale mléko a přidávat po troškách. A kdo to ještě nezkusil zkuste - bílé víno, nejradši ryzlink.:-p

Majonézový přeliv dělám ze 2 PL majonézy a 2 PL mléka ( i smetana by šla ) a dochucuji 1 KL vegety. Přeliv liju na vejce.

Aj mne to mohlo zapnúť skôr...do majonézy som kedysi zásadne dávala na šalát tekutú šľahačku, až neskôr som prešla na kyslú smotanu...

Tekutou, jasně - měla jsem napsat smetanou...:-8:-)

Vyšlahanou alebo tekutou?

Já bych myslela, že je to majonéza povolená trochou šlehačky... Aspoň tak já dělám přeliv na vajíčka natvrdo. ;-)

majonézový přeliv-co to je ??:-//:yes:

Jaký nic moc recept! Jsou to moc hezké a inspirativní chlebíčky. Díky:-8

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
obložené chlebíčky, obložené chlebíčky fotogalerie recepty, majonézový přeliv na chlebíčky, zdobení obložených chlebíčků, obložené chlebíčky zdobení, obložené chlebíčky inspirace, chlebíčky inspirace, obložené chlebíčky recept, obložené chlebíčky recepty, recept na oblozene chlebicky, zdobení chlebíčků fotogalerie, inspirace na chlebíčky, majonézový přeliv, přeliv na chlebicky, chlebíčky recepty, inspirace na obložené chlebíčky, obložené chlebíčky foto, majonézový přeliv recept, obložený chlebíček, inspirace chlebicky

Suroviny:
veka, máslo, šunka vepřová, salám herkules, sýr eidam, klobása, vejce, okurky sterilované, rajče cherry, majonéza

Přidat fotografie receptu