Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá králičí svíčková na brusince

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

2. 2. 2011 20:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 631 kJ / 390 kcal
Bílkoviny5,72 g
Tuky20,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy13,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vznikl jako rychlovka (naštěstí maso i kuskus byly v mrazáku) - po návratu z práce jsem měla jen 2,5 hodiny na přípravu jakéhokoli rychlého jídla pro 6 strávníků(nečekaných, ale děsně milých :-)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 2. 2011 23:44

Špagi,také často používám tyto polotovary;-)vždy se dají hezky přichutit:yes:Recept je moc pěkný:-p+9:yes:a fajn fotky:-K

Colombo65 Colombo65

2. 2. 2011 22:34

:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

2. 2. 2011 22:10

Špagi, ako príloha bola cizrna? Nie pohánka? Mne sa nezdá, že na fotkách vidím cizrnu, alebo je v nejakej inej forme?

Jana

2. 2. 2011 21:59

spagetka: nejaká podrážděná ne? :-D:-D:-D

chocolate

2. 2. 2011 21:50

Spagetko, já jsem ale recept nekritizovala, naopak jsem psala proč ne?A věřím, že to muselo být dobré.
Jen já mám králičí filetky jako vzácnost.

spagetka spagetka

2. 2. 2011 21:46

chocolate (neregistrovaný/á) - přepadovka + vaření toho, co mám v mražáku - stačí? Pokud to někoho pohoršuje, omlouvám se, jenže jsem dělala a dala recept coby rychlovku...fakt nemůžu za obsah mrazáku....

Irrena Irrena

2. 2. 2011 21:30

Bohužel králíka už jsem dlouho neměla,tohle bych si dala:yes:
Také nejsem zastáncem pytlíkových polotovarů, ale když je málo času je použiji a musím říct že jsou dobré:-p

chocolate

2. 2. 2011 21:29

Chtěla jsem napsat, že králičí filety mám za velkou vzácnost;-).

chocolate

2. 2. 2011 21:28

Já občas ráda využívám směsky na zapékání a nevidím na tom nic špatného.Kdybys to spagi udělala s kuřecím tak ti tleskám, ptž je tam spousta vylepšení, ale u těch králičích filetů je mi to líto.
Každopádně ale říkám-proč ne?

Pajaska Pajaska

2. 2. 2011 21:23

Já tyhle polotovary také nepoužívám,ale když je málo času a dnes je ho čím dál méně,tak proč nesáhnout po něčem takovém, jako je svíčková z pytlíku?Taky Špagy píše,že to byla přepadovka.Nejíme polotovary přeci denně.Jednou za rok se po tom člověk neotráví.A taky si myslím,že dnes sníme tolik nezdravých a přitom čerstvých potravin...škoda mluvit.Ono kritika se udělá lehce,ale proč Jano(neregistrovaná) se nepřihlásíš a nepřidáš nějaký svůj receptík?Rádi ho tu uvítáme.;-):-) Špagi,fotka je pěkná a chutné to bude určitě také.:-p:yes:

Jana

2. 2. 2011 21:21

spagetka: vařit budu,ale určitě ne z pytlíku :-D

k.radulka k.radulka

2. 2. 2011 21:20

Já ti nevím, jsem z toho taková nijaká:-/

spagetka spagetka

2. 2. 2011 21:15

Jana (neregistrovaný/á) - sorry - tohle jsou stránky o vaření a nevidím nic špatného na použití dobrých polotovarů - pokud s tím máš problém, nevař a nereaguj.

Jana

2. 2. 2011 21:12

Podporovat tyhle polotovary,ještě na stránce o vaření :-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2011 21:11

JANA (neregistrovaný/á) ne, proč?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svíčková z králíka kralici svickova svíčková rychla svickova svickova z pytliku recep na svickovou svíčková na smetaně pohlreich kuskus recepty pohlreich králičí filety kralici filety na smetane recep svickova králičí filety recept kralik na brusinkach svíčková polotovar láda hruška svíčková rychlá králičí svíčková recept kralici svíčková na smetaně recept pohlreich lada hruskasvickova svíčková na brusinkách svičkova omačka z hovězim s brusinkam

Suroviny: králík, víno červené, marmeláda brusinková, omáčka svíčková, smetana zakysaná, rozmarýn, bazalka čerstvá, pepř bílý, koriandr sušený, olej olivový, omáčka worcesterová, ocet, sůl

TopRecepty.cz

Rychlá králičí svíčková na brusince

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/60Pz