jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Johančino tajemství

Johančino tajemství
nahoru
Johančino tajemství Johančino tajemství Johančino tajemství
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Drůbeží maso

Suroviny:

2 ks kuřecích prsíček (tentokrát jsem použila vepř. maso), 1 menší cibule, kompotované broskve, 2 plátky sýra, 2 plátky šunky, 2 kolečka pomeranče, troška hladké mouky, 3-4mm silný plátek másla, sojová omáčka, olej, pepř, sůl

Postup přípravy receptu

Cibulku si pokrájíme na malé kostičky a dáme ji zpěnit na trochu oleje. Maso si naklepeme, osolíme a opepříme - položíme na cibulku, zakápneme trochou sojové omáčky a osmahneme (el. sporák na č. 6) z obouch stran. Jak máme maso osmahnuté, přidáme k němu rozpustit plátek másla, pak ho podlijeme trochou vody, sporák stáhneme na č. 4 a dáme pod pokličku dusit, dokud nám maso nezměkne (dle potřeby podléváme). Mezitím si vyndáme z plechovky dvě půlky broskve a pokrájíme na proužky, ale NEDOŘÍZNEME!!!! Pak by nám broskev nešla "roztáhnout" po mase!!! Ukrojíme si 2 kousky pomeranče a nařízneme od kraje ke středu. Když je masíčko měkké, tak sosík trochu zaprášíme hladkou moukou a na maso "roztáhneme" nachystané broskve a položíme plátek šunky (neměla jsem šunku, tak jsem nedávala). Dáme pod pokličku jen "prohřát". Když to máme teplé, položíme na šunku plátek sýra (už nepřikrýváme) a necháme ho na tom roztavit. A je hotovo! Podáváme s hranolkama, kroketama...a navrch hranolek položíme pomeranč stočený do eska a ozdobíme šlehačkou

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
13 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Johančino tajemství"

autor: Jonáš (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2012 14:37:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to opět zase někdo předvedl umění, kuřecí maso se sojovkou podlité vodou a doladěné broskví, nechápu, ale proč ne, ještě bych doporučil vydatně zalít kečupem a kraje talíře ozdobit třeba mletou paprikou....smajlik

autor: vybusna
vloženo: 30.03.2012 20:14:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bohunka.T: vdaka za upozornenie, fotka bola zmazana

autor: Bohunka.T
vloženo: 30.03.2012 20:09:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opět to samé fotečka patří Jitulihttp://bucifousek.webgarden.cz/minutky/johanka.htm...

autor: ivulinka
vloženo: 14.07.2010 07:11:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Byl to rychlý, zdravý a chutný oběd, bodík a fotku posílám, děkuji.

autor: Ivana79
vloženo: 19.02.2009 10:07:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera som varila,bolo to výborné,len som nemala pomaranč a namiesto toho som to ozdobila rýbezlami,ktoré som povarila s trochou medu.Dávam bodík smajlik

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.02.2009 20:20:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to výborné jídlo žádné jiné bych nejedlasmajliksmajlik

autor: Boubelinda
vloženo: 09.12.2008 19:58:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také mám ráda toto jídlo. Manžel si ho vždy dává v restauraci. Určitě zkusím.smajlik

autor: Dana Skovajsova (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.11.2008 09:26:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to opravdu super. Rovněž znám z restaurace. Vyzkoušela jsem místo místo vody dát nálev z broskve. Je to mňamkasmajlik Dá se dělat s jakýmkoliv ovocem, dokonce i s malinami nebo jahody. Vyzkoušejte smajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recepty z kuřecího masa - johančino tajemství recept johančino tajemství johančino tajemnství jak se dela sosik johančino tajemství johancino tajemstvi omačka recepty johančino tajemství sosík na kuřecí platek johančino tajemství tajemství recept na sosík johančino tajenství babicovy dobroty marlenka sosík recept johanino tajemstv johančino tajemství recept johancino tajemstvi recepty recept-johancino tajemstvi mandelmassa johnačino tajemství tajemství recept kureci prsa na broskvich s hranolkama maso nedořízneme do kraje sosík k masu recept johančino tajemstvy johančino tajemství, johanino tajemství sosík k masu recept na johančino tajemství jphančino tajemství johancino tajemstvi-recept kuřecí prsíčka s broskví šunkou a sýrem recepty johančino tajemství s broskví johančino tajemství recept - johančino tajemství recept na johančino tajemství jak udělat johančino tajemství kuřecí prsíčka s broskví vyborny johančino tajemství výborný sosík k masu johančino tajemsví jak udelat sosik marlenka recept


Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.






Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz