jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  40 000  receptů

Johančino tajemství

Johančino tajemství
nahoru
Johančino tajemství Johančino tajemství Johančino tajemství
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Drůbeží maso

Suroviny:

2 ks kuřecích prsíček (tentokrát jsem použila vepř. maso), 1 menší cibule, kompotované broskve, 2 plátky sýra, 2 plátky šunky, 2 kolečka pomeranče, troška hladké mouky, 3-4mm silný plátek másla, sojová omáčka, olej, pepř, sůl

Postup přípravy receptu

Cibulku si pokrájíme na malé kostičky a dáme ji zpěnit na trochu oleje. Maso si naklepeme, osolíme a opepříme - položíme na cibulku, zakápneme trochou sojové omáčky a osmahneme (el. sporák na č. 6) z obouch stran. Jak máme maso osmahnuté, přidáme k němu rozpustit plátek másla, pak ho podlijeme trochou vody, sporák stáhneme na č. 4 a dáme pod pokličku dusit, dokud nám maso nezměkne (dle potřeby podléváme). Mezitím si vyndáme z plechovky dvě půlky broskve a pokrájíme na proužky, ale NEDOŘÍZNEME!!!! Pak by nám broskev nešla "roztáhnout" po mase!!! Ukrojíme si 2 kousky pomeranče a nařízneme od kraje ke středu. Když je masíčko měkké, tak sosík trochu zaprášíme hladkou moukou a na maso "roztáhneme" nachystané broskve a položíme plátek šunky (neměla jsem šunku, tak jsem nedávala). Dáme pod pokličku jen "prohřát". Když to máme teplé, položíme na šunku plátek sýra (už nepřikrýváme) a necháme ho na tom roztavit. A je hotovo! Podáváme s hranolkama, kroketama...a navrch hranolek položíme pomeranč stočený do eska a ozdobíme šlehačkou

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
4 13 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Johančino tajemství"

autor: Jonáš (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2012 14:37:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to opět zase někdo předvedl umění, kuřecí maso se sojovkou podlité vodou a doladěné broskví, nechápu, ale proč ne, ještě bych doporučil vydatně zalít kečupem a kraje talíře ozdobit třeba mletou paprikou....smajlik

autor: vybusna
vloženo: 30.03.2012 20:14:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bohunka.T: vdaka za upozornenie, fotka bola zmazana

autor: Bohunka.T
vloženo: 30.03.2012 20:09:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opět to samé fotečka patří Jitulihttp://bucifousek.webgarden.cz/minutky/johanka.htm...

autor: ivulinka
vloženo: 14.07.2010 07:11:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Byl to rychlý, zdravý a chutný oběd, bodík a fotku posílám, děkuji.

autor: Ivana79
vloženo: 19.02.2009 10:07:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera som varila,bolo to výborné,len som nemala pomaranč a namiesto toho som to ozdobila rýbezlami,ktoré som povarila s trochou medu.Dávam bodík smajlik

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.02.2009 20:20:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to výborné jídlo žádné jiné bych nejedlasmajliksmajlik

autor: Boubelinda
vloženo: 09.12.2008 19:58:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také mám ráda toto jídlo. Manžel si ho vždy dává v restauraci. Určitě zkusím.smajlik

autor: Dana Skovajsova (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.11.2008 09:26:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to opravdu super. Rovněž znám z restaurace. Vyzkoušela jsem místo místo vody dát nálev z broskve. Je to mňamkasmajlik Dá se dělat s jakýmkoliv ovocem, dokonce i s malinami nebo jahody. Vyzkoušejte smajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

mandelmassa recept-johancino tajemstvi jphančino tajemství recept na johančino tajemství recept na sosík johančino tajemství recept johančino recept johančino tajemství johancino tajemstvi-recept babicovy dobroty marlenka johancino tajemstvi recepty sosík k masu recept kuřecí prsíčka s broskví šunkou a sýrem recepty kuřecí steak s broskví sosík johančino tajemství tajemství kuřecí prsíčka s broskví johnačino tajemství johančino tajemnství johančino tajemství johančino tajemství, recept na johančino tajemství sosík na kuřecí platek marlenka recept sosík k masu johančino tajemství veprove johančino tajemstvy tajemství recept johancino tajemstvi omačka johančino tajemsví jak udělat johančino tajemství vyborny johančino tajemství johanino tajemstv sosík recept jak udelat sosik johančino tajemství s broskví výborný sosík k masu recept - johančino tajemství johanino tajemství jak se dela sosik recepty johančino tajemství recepty z kuřecího masa - johančino tajemství johančino tajenství



Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz