Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota30 770 kJ / 7 354 kcal
Bílkoviny104,90 g
Tuky409,58 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol1 961 mg
Sodík3 861 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy804,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Lucie

20. 11. 2013 14:28

dnes budu delat poprve,mohu misto masla dat heru?:-(top recepty

Veronika.Hrozna

21. 2. 2013 18:20

Veronika.Hrozna:Recept se povedl,ale výsledek po ochutnání mě velice zklamal! :-(

Veronika.Hrozna

17. 2. 2013 16:43

Dneska jsem udělala tuhle Marlenku a právě se chladí. Pečlivě si hlídejte ty odkrojené kousky na posypání ,mě je " někdo " sež..l !:-(

mia2404

5. 12. 2011 17:02

vyskúšala som marlenku podla teba a je to :-p:-p , ja som doteraz salko varila , ale vdaka tebe už nebudem :-D posielam ti :yes:+1 a fotku

ivulinka

12. 7. 2011 21:37

lusinda: dělala jsem několikrát, mám tu i fotky u tohoto receptu, to salko se nevaří, smíchá se s kaší a s máslem, je to opravdu dobrůtka, a když je uleželá...mana nebeskaá:-p:-p

lusinda

12. 7. 2011 20:05

Doma dělám medovník,ale do krému nepoužívám Salko.Tohle může být dobré jen se chci zeptat to Salko se předem uvaří?Děkuji za odpověd:-):yes:

Jesika

19. 2. 2011 17:32

Marlenka nebo medovník,je to přece stejné,jen se liší trochu poměr ingrediencí,výsledek je však stejný prostě chrochrochro!!!:yes::-p:yes:

Nikola

25. 12. 2010 18:39

dobry den,
chystam sa aj ja upiect marlenku, ale cokoladovu. Prosim Vas, do cesta mam pridat iba kakao, alebo je v tom este aj nejaky iny rozdiel? :) a este by som vas poporsila o rady co sa tyka samotneho pecenia... ak mate nejake vychytavky taks a podelte ) dakujem :)

ivulinka

26. 9. 2010 18:43

Opět jsem upekla, opět se povedla a byla báječně zaležená. Posílám pár foteček.

Dajusas

13. 9. 2010 17:49

podle tohoto i trochu pozměněného receptu jsem ji pekla, ale nedokázal by mi někdo říct jaký je rozdíl v ingrediencích na marlenku a na medovník? Je snad marlenka v tomto poměru těsta cukru a nebo je to 180g cukru a 700g mouky a soda rozmíchaná v octu? Nebo je to medovník? Jinak se těsta dají zvládnout obě bez problémů.

Dana

16. 8. 2010 11:40

tak vyzkoušeno a je vynikající...už nikdy nebudu dělat medovník,ale Marlenku :-p

Ivana

30. 4. 2010 13:03

Pekli jsme ji v neděli, opravdu je super, všem moc chutnala:-K

Jenny

24. 2. 2010 22:48

marlenku jsem jedla w restauraci a byla strašně přeslazená,ale tady tahle vypadá že nebude...o veekendu zkusím...:-) :-K

Marta

18. 2. 2010 15:57

...už mám ne ni takovou chuť:-p ale nevím, jesli dělar sv. nebo tmavou, má někdo recept na tmavou?? děkuji

Samolepka

12. 2. 2010 18:43

Marlenka se povedla akorát bacha na to zahřátí těsta....:yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: rezy marlenka marlenka recept na plech moučníky na víkend marlenka řezy kakaová marlenka recept medovník marlenka kakaová marlenka marlenka-recept moučník marlenka řezy marlenka recept marlenka na plech cokoladova marlenka tmavá marlénka recept medovnik marlenka recept maminčiny recepty medovník marlenka marlenka cena tmavá marlenka krem na marlenku marlenka kakaová marlenka tmavá

Suroviny: máslo, vejce, cukr krupice, mouka hladká, soda jedlá, mléko, med, ořechy mleté, rum, mléko, krupice, cukr krupice, máslo, salko

TopRecepty.cz

Marlenka podomácku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48V1