

Roštěnky s tajemstvím
Suroviny
- 4 plátky roštěné
- sůl
- Vegetu
- Hermelín
- olej
- 4 lžíce pikantního kečupu
- 2 lžíce pikantní hořčice
- trochu sladké smetany
Postup přípravy receptu
Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme párátkem.
Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme, do vypeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme vodu nebo vývar.
Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Jako příloha stačí zeleninový salát pro větší jedlíky bramborová kaše.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Roštěnky s tajemstvím
-
Uvařeno, moc výborné. Šťávy jsem udělala tolik, abych k ní mohla dát houskový knedlík. Všem chutnalo, už jsem to dnes vařila podruhé a určitě ne naposledy. Na hermelím jsem přidala pláteček anglické a nic nevyteklo. Bodík
-
no...tak ja ozaj neviem, ako sa vam mile damy podari udrzat v zavitku hermelinovy syr....ale mne sa to veru nepodarilo
a to som pouzila syr s plesnou a zelenym korenim. syr mi vytiekol a keby som nemala naozaj kvalitne hrnce, tak mi to po cely cas prihara a mna by trafil slak. No a potom som zistila, ze nemam horcicu, iba sladku...ale nasla som grilovaciu, tak som to nejako spasila...do omacky som pridala nakladane zelene korenie... a mozno ho nasypem aj do tej prazdnej dutiny
to ...tak velmi nasvietene, ze to nie je ani poznat, co je oprete o ten zavitok...tak to je platok syra.