Roštěnky s tajemstvím

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 2 názory

32

Suroviny

4 plátky roštěné
sůl
Vegetu
Hermelín
olej
4 lžíce pikantního kečupu
2 lžíce pikantní hořčice
trochu sladké smetany
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme párátkem.

  2. Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme, do vypeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme vodu nebo vývar.

  3. Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Jako příloha stačí zeleninový salát pro větší jedlíky bramborová kaše.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roštěnky s tajemstvím

  • olina16 olina16

    Uvařeno, moc výborné. Šťávy jsem udělala tolik, abych k ní mohla dát houskový knedlík. Všem chutnalo, už jsem to dnes vařila podruhé a určitě ne naposledy. Na hermelím jsem přidala pláteček anglické a nic nevyteklo. Bodík:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no...tak ja ozaj neviem, ako sa vam mile damy podari udrzat v zavitku hermelinovy syr....ale mne sa to veru nepodarilo:-// a to som pouzila syr s plesnou a zelenym korenim. syr mi vytiekol a keby som nemala naozaj kvalitne hrnce, tak mi to po cely cas prihara a mna by trafil slak. No a potom som zistila, ze nemam horcicu, iba sladku...ale nasla som grilovaciu, tak som to nejako spasila...do omacky som pridala nakladane zelene korenie... a mozno ho nasypem aj do tej prazdnej dutiny:-S
    to ...tak velmi nasvietene, ze to nie je ani poznat, co je oprete o ten zavitok...tak to je platok syra.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo