Řezy Eskymo
Moučníky z plechu mají mnoho výhod. Dobře se skladují, velikost porcí se krájí dle potřeby a většinou jich je větší množství. Tento moučník připomínající kokosovou příchutí nanuky Eskymo si získal velkou oblibu.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 15 365 kJ / 3 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,61 g |
Tuky | 251,37 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 276,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem našla na ekuchařce: ekucharka.net/eskymo-rezy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2016 19:24
nevim kde jsem udelala chybu, ale testa mam strasne malo a vubec nevybehlo... na jak velky je to rozmer?
20. 4. 2016 12:23
Celkem OK. Byl výborný, ale další den už nic moc. Použila jsem mléčnou polevu, jde koupit v každém obchodě kolem 20,-.
Celkově dávám receptu
Celkově dávám receptu
19. 11. 2013 17:29
bože to je řečí kolem polevy,však jste přece kuchařky výborné
30. 3. 2013 12:20
Vypadá to krásně Jdem to zkusit Pak se ozvem Díky!
18. 2. 2011 17:57
vypadají výborně, určitě vyzkouším. +1
14. 2. 2011 01:16
14. 2. 2011 00:32
Michalotak jo
14. 2. 2011 00:11
Krása!!
14. 2. 2011 00:09
no tak to se budu těšit na foto
14. 2. 2011 00:02
Michalo,moc děkuji dělala jsem nedávno podle jednoho receptu z Topek,bohužel,došlo k drobné chybičce(ze stran autora)a já jsem to zmastila a krém byl dost řídký..ale protože všem chutnalo,tak bych to chtěla i estetickynapravittedy podle tvého receptíkutakže ještě jednou..děkuji
13. 2. 2011 23:53
ano,to je účel,aby ta čokláda pěkně stekla samovolně co nejvíc a nemuseli jsme jí roztírat,aby byla krásně lesklá,neni zač Krém nestéká,krásně drží,a hlavně než se dá poleva na něj,tak se dá na chvilku do lednice,já dala plech asi na 3/4 hodiny a pak teprve tu čokoládu.ale nebála bych se toho ani bez toho chlazení,protože je krásně tuhý a musí se roztírat
13. 2. 2011 23:48
Michalo,díkyale přece ještěnestéká ten krém,když nakláníš ten plechnebo dáš krém napřed ztuhnoutjinak s tím horkým nožem OK,to známděkuji
13. 2. 2011 23:32
poleva je: mléčná čokoláda Orion 1a1/2 čokolády a máslo dokud neni dost tekutá.Nadzvedla jsem si plech na šikmo k sobě a ze zhora jsem postupně lila čokoládu až dolu z prava do leva a obráceně Než se dá čokoláda ztuhnout tak se krájí nožem který je v horké vodě a vždy se nakrojí jen do té doby,aby se čokoláda nemazala s krémem na nůž,ten se vymění,můsí být stále teplý!!! nůž se otře, dá se zpět do vody a stále dokola,když se čokoláda nakrojí tak se může dokrojit až k piškotu,pak se dá do lednice a výsledek je na fotce ,snad jsem to napsala srozumitelně.
13. 2. 2011 23:25
jak kupovaný
13. 2. 2011 23:07
Míšo,já bych chtěla vědět přesně,jak jsi dělala tu polevu..ta mě fascinuje,jak je krásná,celistvá a leskláa neláme se při krájení
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 9 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Banana split
Přidáno před 23 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Právě bylo uvařeno:
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 2 minutami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 2 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 7 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 7 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 7 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 10 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 10 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 13 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 13 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na to, aby těsto bylo nadýchané? Šest tipů na oblíbená kypřidla pro dokonalé moučníky
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Další recepty
Tématické fráze: eskymo řezy eskymo řezy na plech řezy eskymo řezy eskymo nejlepší recepty rezy řezy na plech nejnovější recepty eskymo řezy recept eskimo řezy chvilka pro tebe recepty eskymo řez recept na eskymo řezy tvarohový eskymo řez eskymo řezy s tvarohem nejlepší pečené řezy eskimo řezy recept řez eskymo nejlepší eskymo řezy eskymo řezy top recepty eskymorezy míšo řezy
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej, mléko, prášek do pečiva, cukr, kakao, máslo, mouka hrubá, mléko, pudink kokosový, máslo, cukr moučkový, smetana zakysaná, čokoláda mléčná, tuk
Řezy Eskymo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYR4
26 názorů