Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 590 kJ / 1 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,98 g |
| Tuky | 168,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Moje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 6 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 8 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 9 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová polévka
Kajkajak před 1 minutou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 25 minutami
Krkovice zapečená se sýrem a zeleninou
MilanKopper před 50 minutami
Prosedlá buchta s tvarohem a povidly
Blanca2 před 1 hodinou
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 1 hodinou
Vitacitový koláč
cuprova denisa před 2 hodinami
Halušky s brynzou
magdalenka před 3 hodinami
Vaječná tlačenka s masoxem
magdalenka před 3 hodinami
Škvarky z DP
magdalenka před 3 hodinami
Česnekové buchty
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé,
rybi file se slaninou,
file na slanině,
rybí filé recepty,
rybí filé s anglickou slaninou,
rybí file na slanině,
filé recepty,
anglická slanina v receptech,
pečeme rybí filet na stupnů,
filé slanina,
file s anglickou,
file s anglickou slaninou,
rybí filé recept,
file po cikansku,
rychlý a dobrý recept s rybím filé,
rybí filety recept,
recepty z rybího file,
rybí ilé se anglickou slaninou,
jak pripravit zmrzle filety,
rybi file se slaninoz
Suroviny:
filet rybí,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cibule,
koření grilovací,
koření na ryby
Komentáře (33)
určitě máte už vyzkoušeno, ale přesto mám na Vás dotaz. Pokud dáváte filé zmrazené, nebude se spíše dusit, než zapékat. Určitě zmražená rybička pustí spoustu vody. Děkuji za radu.