Rybí filé na slanině

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Ryby 10 názorů

Suroviny

4 porce rybího filé
4 stroužky česneku
1 cibule
8 plátků slaniny
1 chlebová kůrka
1 jablko
5 dkg slaniny
hladká mouka
pepř
mletý závor
vývar
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé osolíme, poprášíme hladkou moukou, okořeníme zázvorem a vložíme na pánev s rozškvařenou slaninou (můžeme přidat trošku oleje) a po jedné straně opečeme.

  2. Poté ryby přesuneme na vyhřátý talíř a slaninu přelijeme do zapékací misky. Na ni položíme filé, opečenou stranou dolů, poklademe plátky česneku, kolečky cibule a plátky slaniny.

  3. Podlijeme vývarem, do něj vložíme kousky chlebové kůrky a plátky jablek. Pokrm v troubě zapečeme.

  4. Podáváme s bramborovou kaší a s hlávkovým (nebo jiným) salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Rybí filé na slanině

Tématické fráze: rybí filé rybí filé se slaninou recepty na rybi file filé na cibuli a slanině filé se slaninou rybí mňamka file na panev zapečené filé na slanině rybí filé panev rybí filé a bramborová kaše rybí filé zapékané,bramborová kaše filé recepty na pánvi recepty rybí filé na pánvi pokrmy z file file ani slanině a česneku file-pokrm zapecene file slanina file na česneku a slanoně filé na česneku se slaninou file zapečené na slanině

Zapomněl/a jsem heslo