Rybí filé na slanině

Suroviny

4 porce rybího filé
4 stroužky česneku
1 cibule
8 plátků slaniny
1 chlebová kůrka
1 jablko
5 dkg slaniny
hladká mouka
pepř
mletý závor
vývar
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé osolíme, poprášíme hladkou moukou, okořeníme zázvorem a vložíme na pánev s rozškvařenou slaninou (můžeme přidat trošku oleje) a po jedné straně opečeme.

  2. Poté ryby přesuneme na vyhřátý talíř a slaninu přelijeme do zapékací misky. Na ni položíme filé, opečenou stranou dolů, poklademe plátky česneku, kolečky cibule a plátky slaniny.

  3. Podlijeme vývarem, do něj vložíme kousky chlebové kůrky a plátky jablek. Pokrm v troubě zapečeme.

  4. Podáváme s bramborovou kaší a s hlávkovým (nebo jiným) salátem.

Komentáře k receptu Rybí filé na slanině

Tématické fráze: filé na pánvi rybí filé se slaninou filé na na pánvi rybí filé recepty na rybi file filé se slaninou rybi file recepty filé na cibuli a slanině rybí mňamka rybí filé na pánvi file na panev zapečené filé na slanině rybí filé panev rybí filé a bramborová kaše rybí filé zapékané,bramborová kaše rybí filé recept se se slaninou rybí file recepty se slaninou rybí filé na na na pánvi recept na rybí file se slaninou a cibulí rybi file mouka