Sekaná v anglické slanině

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Mleté maso 13 názorů

Suroviny

3/4 kg mletého masa mix(stačí i půl kila)
1-2 větší cibule
2-3 stroužky česneku
2 lžičky vegety
1 lžička soli
1 - 2 lžičky majoránky
1 - 2 lžičky oregána
1 - 2 lžičky petrželky
6 hrstí strouhanky
mléko (pokud by sekaná nedržela pohromadě ale nemusí být)
2 vajíčka (1 celé a jeden žloutek do sekané, bílek na potření sekané)
asi 8-12 plátků delší anglické slaniny
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pekáček si vyložíme anglickou slaninou, pokud bude delší, tak aby okraje čouhaly přez okraje pekáčku.

  2. Všechno ostatní zpracujeme do šišky a položíme na anglickou slaninu, kterou celou zabalíme. Pokud nám to délka slaniny nedovolí, dáme po délce sekané ještě jeden plát, abychom sekanou zcela pokryli.

Poznámka

recept je z časopisu Albert

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 577 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sekaná v anglické slanině

Tématické fráze: sekana recept mleté maso recepty sekaná anglicke recepty sekaná se slaninou recept sekana sekaná s anglickou slaninou opečená sekaná recepty sekaná recept na sekanou sekana s anglickou sekaná obalená slaninou sekaná albert sekaná s vajíčkem mleté maso v anglické slanině recepty na sekanou domaci sekana se slaninou sekaná recepty anglický recept sekaná se slaninou recept

Zapomněl/a jsem heslo