jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  40 000  receptů

Ohnivé maso

Ohnivé maso
Tentokrát není ohnivé,je bez feferonek.
nahoru
Ohnivé maso Ohnivé maso Ohnivé maso
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Minutky

Suroviny:

500 g vepřové kýty
100 g cibule
olej
zhruba 100 - 150 g hořčice nebo jen lžíci a trošku mouky
150 g sterilovaných sladkokyselých okurek bez nálevu
100 g sterilované kapie bez nálevu
70 g sterilovaných feferonek i s nálevem
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

Na oleji zprudka orestujeme nudličky z vepřové kýty, osolíme, opepříme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, chvíli restujeme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme až do tuku a nakonec přilijeme nálev z feferonů nebo vodu a necháme provařit. Část hořčice se může vynechat a maso před zalitím nálevem poprášit hladkou moukou a chvilku osmahnout.

Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.

Poznámka

Je možné použít i nějaké chilli papričky, nebo chilli pastu. Někdy dělám bez feferonek, ale to už není Ohnivé maso :-))

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
4 14 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Ohnivé maso"

autor: brtna
vloženo: 04.04.2012 00:22:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Místo okurek a kapie jsem použila zbytek Moravanky i s feferonkou, moc dobré, posílám bodíka

autor: Merylas
vloženo: 04.05.2011 16:55:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

brkyno13: Tak to jsem ráda,že chutnalo. Děkujismajlik

autor: brkyno13 (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2011 14:02:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hmmm to je taka fajnotka ,ze by som papallen taketo mesko :P

autor: Merylas
vloženo: 12.12.2010 16:57:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivano, taky znám už nějaké to desetiletísmajlikDěkuji moc za přidanou fotečkusmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 11.12.2010 13:13:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto jedlo už desiatky rokov varia v miestnej reštaurácii pod názvom "Špecialita" takže aj doma to tak volámesmajlikRobí sa buď z kuracieho mäsa s lečom a pretlakom alebo bravčová-niečo podobné ako tento recept,len bez kapie.Ja som sa dnes inšpirovala týmto receptom,pridala som hrášok a cesnak a je tosmajliksmajliksmajliksmajlikA k tomu výborné Okurky z Břeclavy od Rebekysmajlik

autor: drahulin
vloženo: 29.11.2009 20:43:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas vypadá to skvěle.Určitě vyzkouším.smajlik

autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2009 20:35:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vlasto - to je veliký omyl, feferonky je český název pro maďarské papričky "ceresnye" ,chili papričky jsou původem ze Střední Ameriky původní aztécký název pro papriku je chile.Zásadní rozdíl je v pálivosti. Feferonky zaujímají v devíti stupňovém hodnocení místo mezi 1.-3.stupněm.

autor: Vlasta (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2009 20:05:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chili papričky a feferonky - to je to samé.

vloženo: 17.07.2009 16:45:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Báro, na nás se můžeš vždy spolehnoutsmajlik Tady je spousta dobrých a jednoduchých receptů.

autor: Bára (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.07.2009 16:00:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za super recept, nejsem žádná kuchařka, ale tohle sem udělala a moc to všem chutnalo. Super nápad. Ještě jednou díky.smajlik

vloženo: 21.02.2009 12:02:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám foto, je to z krůtího masa a bylo to moc dobré, ikdyž jsem si postup upravila podle sebesmajlik

vloženo: 07.01.2009 22:51:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas, já tam dávám tekuté čili a pak je to červené a má to teda sílu!smajlik A je to výborné jídlo. Jen tak tady koukám na minutky, ty bramboráčky, mňamsmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept ohnivé maso recepty-ohnive maso ohnive meso jak se děla ohnive maso recept na ohnive maso ohnive maso na topinky recept-ohnive maso ohnivé maso s lečem ohnive maso na topince topinka s ohnivým masem ohnive maso kuřeci ohnivé maso na topinku vepřové ohnivé maso ohnivé maso recepty ohnive nudlicky kureci ohnive maso ohniv= maso ohnivémaso topinka s ohnivým masem recept recepty z masa ohnivé maso top recepty ohnive maso veprove ohnivé vepřové maso ohnive maso s bramborakem recepty na ohnivé maso recepty ohnivé maso recepty z kuřecího masa minutky ohniv maso katův šleh s bramborákem ohnive maso s topinkou ohnivé vepřové nudličky ohnive kuřecí maso topinky s ohnivym masem ohnivé maso recept recepty- ohnivé maso ohnive maso z kureciho masa ohnive maso z kuřecího recept na ohnive maso minutky recepty ohnivy maso minutky z masa ohnivé maso



Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz