jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Ohnivé maso

Ohnivé maso
Tentokrát není ohnivé,je bez feferonek.
nahoru
Ohnivé maso Ohnivé maso Ohnivé maso
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Minutky

Suroviny:

500 g vepřové kýty, 100 g cibule, olej, zhruba 100 - 150 g hořčice nebo jen lžíci a trošku mouky, 150 g sterilovaných sladkokyselých okurek bez nálevu, 100 g sterilované kapie bez nálevu, 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem, sůl, mletý pepř

Postup přípravy receptu

Na oleji zprudka orestujeme nudličky z vepřové kýty, osolíme, opepříme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, chvíli restujeme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme až do tuku a nakonec přilijeme nálev z feferonů nebo vodu a necháme provařit. Část hořčice se může vynechat a maso před zalitím nálevem poprášit hladkou moukou a chvilku osmahnout.
Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.

Poznámka

Je možné použít i nějaké chilli papričky, nebo chilli pastu. Někdy dělám bez feferonek, ale to už není Ohnivé maso :-))

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
14 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Ohnivé maso"

autor: brtna
vloženo: 04.04.2012 00:22:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Místo okurek a kapie jsem použila zbytek Moravanky i s feferonkou, moc dobré, posílám bodíka

autor: Merylas
vloženo: 04.05.2011 16:55:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

brkyno13: Tak to jsem ráda,že chutnalo. Děkujismajlik

autor: brkyno13 (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2011 14:02:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hmmm to je taka fajnotka ,ze by som papallen taketo mesko :P

autor: Merylas
vloženo: 12.12.2010 16:57:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivano, taky znám už nějaké to desetiletísmajlikDěkuji moc za přidanou fotečkusmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 11.12.2010 13:13:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto jedlo už desiatky rokov varia v miestnej reštaurácii pod názvom "Špecialita" takže aj doma to tak volámesmajlikRobí sa buď z kuracieho mäsa s lečom a pretlakom alebo bravčová-niečo podobné ako tento recept,len bez kapie.Ja som sa dnes inšpirovala týmto receptom,pridala som hrášok a cesnak a je tosmajliksmajliksmajliksmajlikA k tomu výborné Okurky z Břeclavy od Rebekysmajlik

autor: drahulin
vloženo: 29.11.2009 20:43:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas vypadá to skvěle.Určitě vyzkouším.smajlik

autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2009 20:35:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vlasto - to je veliký omyl, feferonky je český název pro maďarské papričky "ceresnye" ,chili papričky jsou původem ze Střední Ameriky původní aztécký název pro papriku je chile.Zásadní rozdíl je v pálivosti. Feferonky zaujímají v devíti stupňovém hodnocení místo mezi 1.-3.stupněm.

autor: Vlasta (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2009 20:05:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chili papričky a feferonky - to je to samé.

vloženo: 17.07.2009 16:45:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Báro, na nás se můžeš vždy spolehnoutsmajlik Tady je spousta dobrých a jednoduchých receptů.

autor: Bára (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.07.2009 16:00:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za super recept, nejsem žádná kuchařka, ale tohle sem udělala a moc to všem chutnalo. Super nápad. Ještě jednou díky.smajlik

vloženo: 21.02.2009 12:02:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám foto, je to z krůtího masa a bylo to moc dobré, ikdyž jsem si postup upravila podle sebesmajlik

vloženo: 07.01.2009 22:51:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas, já tam dávám tekuté čili a pak je to červené a má to teda sílu!smajlik A je to výborné jídlo. Jen tak tady koukám na minutky, ty bramboráčky, mňamsmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

ohnive maso s topinkou ohnivé maso na topinku recepty z kuřecího masa minutky ohnive maso na topince topinky s ohnivym masem recepty-ohnive maso topinka s ohnivým masem recept minutky z masa recepty ohnivé maso recept na ohnive maso recept ohnive meso ohnive nudlicky ohnivé vepřové maso ohnivémaso ohnive maso z kureciho masa recepty z masa ohnive maso veprove kuřecí ohnivé maso recept katův šleh s bramborákem minutky recepty recepty na ohnivé maso recept ohnivé maso vepřové ohnivé maso ohnivé maso recept ohnive maso na topinky ohnive maso s bramborakem topinka s ohnivým masem ohnivy maso kureci ohnive maso recept-ohnive maso ohniv= maso ohnive maso kuřeci ohnivé vepřové nudličky ohnivé maso recepty ohnivé maso top recepty ohniv maso ohnive kuřecí maso recepty- ohnivé maso ohnive meso ohnive maso z kuřecího ohnivé maso s lečem ohnivé maso




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty