Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové placky s ohnivým masem

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 5. 2009 12:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má rád tady to jídlo, ale nemůže ostré, nemusí samozřejmě použít ani feferonku, ani chilil olej. U nás platí, že musí být tak ostré, až jdou plameny z pusy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2011 15:06

Kačas: Děkuji, to mám radost, že jsi zabila 2 mouchy jednou ranou;-)

Kačas

9. 8. 2011 14:13

Když už jsem měla rozmražené maso, ale dostala jsem chuť na bramboráky, tak jsem hledala jak udělat obojí. Super recept a ke všemu ostrý. Mňam. Sice chili olej taky nemám, použila jsem normální, ale přidala jsem trochu chili sypaného a poté chili papričku. Už už se mi sbíhají sliny. Díky:-p

Martin

15. 2. 2011 07:54

Dobrotka:yes:

Zagor

25. 3. 2010 10:56

super:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 3. 2010 12:05

janatka to úplně stačí, já ho náhodou mám, tak jsem ho použila, jinak bych dala tekuté čili;-)

janatka janatka

22. 3. 2010 10:35

Bylo to skvělé,máme rádi ostřejší jídla a manžel se olizoval.Jen jsem neměla ten chilli olej, tak jsem dala obyčejný a přiostřila chilli omáčkou a použila kuřecí masíčko:yes: jo a brmboráky jsem dělala z cuket.

Merylas Merylas (moderátorka)

28. 11. 2009 11:04

Dělávám něco podobného, někdy ještě povrch posypu strouhaným sýrem a taky někdy dávám zvlášť masovou směs a jako přílohu malé bramboráčky, ty smažím v lívanečníku.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 11. 2009 10:46

Maiky (neregistrovaný/á) dej si i za mně!:-))

Maiky

28. 11. 2009 09:34

No dneska to bude na oběd,ale podle obrázku to bude mooc dobré:-p;-)http://www.toprecepty.cz/recept/4969-bramborove-pl...

nenan

30. 10. 2009 23:37

mňam:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2009 17:31

Sodovka, dávám tak lžičku a kombinuji s klasikou. Tady ten olej mi přítel donesl z Penny marketu, já mám taky pálivé moc ráda, ale musím tak přiměřeně, jí to i babina, tak někdy to dochucuji až jí odeberu. Jestli máš ráda pikantní, mrkni na http://www.toprecepty.cz/recept/5115-tankistuv-dab...Ahoooj!!

Sodovka Sodovka

10. 6. 2009 16:49

Jani, zbožňuji pálivá jídla, ale nemám žádné zkušenosti s chilli olejem. Kolik se ho dává? Můžu ho dát napůl s jiným? Mám strach , aby to nebylo móóóóc pálivé. Já můžu mít v puse plameny, ale manžel ne.:-D Pikantní masíčko si zaslouží bodíka.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2009 12:55

Ivano, jsem ráda, že chutnalo!;-)

Ivana79 Ivana79

7. 6. 2009 11:43

Mňam :yes::-pNedávala som horčicu a mali sme to s ryžou,ale zjedlo sa to za jeden deň,čo sa u nás nestáva často.Jani,dávam bod :-))

Jenda1 Jenda1

24. 5. 2009 19:22

Jani, je to takové vděčné jídlo:-) a navíc na bramboráku:-p:-p. Podle ingrediencí určitě "oheň a dým":-O.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborové placky ohnivé maso bramborák s ohnivým masem ohnivé maso v bramboráku bramboraky s ohnivym masem ohnivé maso s bramborákem bramborový placek vepřové maso v bramboráku bramborový placky bramborové placky s kuřecím masem bramborovy placek s masem plnene bramborove placky bramboráky s vepřovým masem bramborák plněný vepřovým masem ohnivé maso recept ohnivé maso na bramborák bramborak s veprovym masem bramboraky plnene veprovym masem bramborove placky plněne masem recept na ohnivé maso

Suroviny: kýta vepřová, cibule, lečo, feferonka, olej chili, hrášek, kapie, hořčice, kečup sladký, brambory, vejce, brambory, majoránka, sůl, pepř, kmín celý, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Bramborové placky s ohnivým masem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RgnL