Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivé Mexické bramboráky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 12:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 396 kJ / 1 290 kcal
Bílkoviny59,19 g
Tuky25,08 g
Vláknina40,40 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy186,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gazpacho

23. 8. 2021 00:08

Drobek:
To, ze Španělé nikdy neviděli Španělský ptáček sa veľmi mýlite.
Nielen, že v Španielsku to je bežné jedlo, ale existuje vo viacerých podobách, ktoré sa líšia použitým mäsom a použitou plnkou (Niños envueltos, Rollitos de carne rellena, atď.)
To, že sa v Španielsku nenazýva Španielsky vtáčik je podobne ako vo svete známa Španielska omeleta, ktorá sa volá Tortilla de patatas. Takisto Maďarský guláš sa v Maďarsku nazýva Pörkölt, ale bez slova maďarský.
Bolo by trochu divné vo vlastnej zemi nazývať jedlo aj menom krajiny.
V Rakúsku a v Bavorsku sú viaceré jedlá s názvom böhmische a pritom v Čechách ten názov nepoužívate. Nakoniec načo, keď je to domáci produkt.

Drobek Drobek

19. 12. 2009 00:51

:-) Určitě bych tam nedal tabasco, je v tom spousta octa. Zkuste jen rozmíchat vodu s cayanským pepřem, pod tím názvem ho prodává Kotányi. Nebo rovnou nějaké pálivé papričky, třeba jalapeňo, jsou-li doma k mání.;-)
Jinak ale skvostný recept na jídlo které v Mexiku vůbec neznají. No a co? V Maďarsku zas neznají náš Maďarský guláš a Španělé taky nikdy neviděli Španělský ptáček.:-))

ROMAN

20. 11. 2009 12:53

Dělám v sobotu vynechám papriku a místo ní dám kuřecí. Krásná inspirace je tam +

Paprika Paprika

9. 7. 2009 21:10

Manžel jej chtěl o vikendu uvařit.:-!:yes:

dzungila

8. 7. 2009 21:42

Jani, a tvoje fotky taky!:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 7. 2009 18:46

Zase jeden recept, který je tady dost dlouho a je nepovšimnutý. Takže, jsem vyzkoušela a je to super jídlo. Použila jsem zelenou papriku, protože jsem doma červenou neměla a čili, místo tabaska. Tymiám sušený. Recept si zaslouží bod;-):yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramboráky bramboraky recept mexické recepty náplň do bramboráku mexické jídlo mexicka jidla recepty ohnive maso s bramborakem ostrá jídla recepty bramborak bramborak recept bramboráky s náplní mexické jídlo recept recept na bramboraky recepty na ostra jidla recepty ostra jidla bramboráky s ohnivým masem náplně do bramboráku ohnivé maso ostrá jídla ostrá jídla recept

Suroviny: brambory, vejce, mouka hladká, sůl, žampióny, pórek, paprika čerstvá červená, olej olivový, omáčka chilli, tabasco, sůl, tymián čerstvý

TopRecepty.cz

Ohnivé Mexické bramboráky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQ9