Plněné bramborové knedlíky se zelím
Česká klasika v rychlejší verzi pro dnešní uspěchanou dobu. Zároveň je recept tak jednoduchý, že jej zvládne připravit i začátečník v kuchyni. A je jen na vás, které zelí zvolíte, červené nebo snad bílé?
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,88 g |
Tuky | 13,22 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 30,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2021 16:20
12. 7. 2013 16:33
8. 4. 2013 13:03
9. 3. 2013 19:33
snad bude chutnat i 3,5 letemu diteti
diky za recept
18. 6. 2012 18:36
20. 3. 2012 20:35
10. 11. 2011 08:41
8. 11. 2011 13:38
19. 4. 2011 07:44
3. 4. 2011 19:58
Dekuji za komentare a bodiky, jste hodne, ze jste si precetly recept, ktery je znamy. Dekuji.
3. 4. 2011 19:03
3. 4. 2011 17:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 7 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 3 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 3 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 4 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 4 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: plněné bramborové knedlíky plněné knedlíky se zelím bramborove knedliky se zelim bramborove knedliky plnene uzenym masem se zelim knedlíky plněné uzeným masem a zelím knedlíky se zelím bramborové knedlíky s uzeným a zelím plněný bramborovy knedlík bramborový knedlík se zelím plněné knedlíky uzeným masem se zelim bramborový knedlíky se zelím knedlíky s uzeným masem a zelím bramborové knedlíky plnene bramborové knedlíky plněné uzeným se zelím plněné bramborové knedlíky z prášku recept na plněné bramborové knedlíky plnene knedliky s uzenym a se zelim knedlíky s uzeným a zelím plněné bramborové knedlíky recept recepty plněné bramborové knedlíky
Suroviny: maso uzené, těsto bramborové, zelí sterilované, sůl, kmín celý, ocet, cukr, cibule, brambory, mouka hladká
Plněné bramborové knedlíky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WwAQ
12 názorů