Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Drůbeží maso 41 názorů

Suroviny

kachní stehna
sůl
kmín
majoránka
červené sterilované zelí
olej
cibule
Recept si zatím oblíbilo 29 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kachní stehna posolíme, pokmínujeme, posypeme majoránkou, vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme.

  2. Asi po půl hodince odkryjeme a ještě pečeme, až je kachna měkká a má zlatou kůrčičku. Během pečení bez poklice často přeléváme výpekem.

  3. Na oleji zpěníme cibuli, vložíme na ni sterilované červené zelí, mírně podlijeme a vaříme asi 20 minut, až je voda téměř vyvařená. Pak jen malinko zaprášíme hladkou moukou a ještě chvilinku povaříme.

  4. Dochutíme octem, cukrem, každý podle své chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 726 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

1 2 3

Tématické fráze: kačena s červenym zelim kachna se zelim kachna recepty zelí ke kachně pecena kachna se zelim pecena kacena s cerveným zelim kachna červené zelí červené zelí recept recept kachna se zelim kachna na cervenem zeli kysané zelí ke kachně bramborové knedlíky recept červené zelí sterilované recepty kachna zelí ke kachne recept pečená kachna na červeném zelí kachna se zelím recept dušené červené zelí ke kachně sterilované červené zelí

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít