Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Jana Remkova Kuchařka:

Drůbeží maso 37 názorů

Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů
522

Suroviny

Kachní stehna
sůl
kmín
majoránka
červené sterilované zelí
olej
cibule
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kachní stehna posolíme, pokmínujeme, posypeme majoránkou, vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme.

  2. Asi po půl hodince odkryjeme, a ještě pečeme, až je kachna měkká a má zlatou kůrčičku. Během pečení bez poklice často přeléváme výpekem.

  3. Na oleji si zpěníme cibuli, vložíme na ni sterilované červené zelí, mírně podlijeme a vaříme asi 20 minut, až je voda téměř vyvařená. Pak jen malinko zaprášíme hladkou moukou a ještě chvilinku povaříme.

  4. Dochutíme octem, cukrem, každý podle své chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 750 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo