Kapr na medu
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 929 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 16,61 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 56,57 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Chalupářské recepty Dobromila
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2011 09:02
Jani, krásný recept, nádherné fotky, už se mi sbíhají sliny .
14. 6. 2011 22:05
Eliza:Tak ten zdroj kapříků a jiných ryb ti moc závidím. Pokud zkusíš, budu ráda. Určitě si poradíš i s menší porcí
14. 6. 2011 20:23
Zajímavé... Mně by to jistě chutnalo, ale zkusím kousek nabídnout rodince a uvidíme, jestli by mi to někdo jedl...
S kaprem experimentuji ráda, hlavně poslední dobou, kdy mám dva zdroje - přímo z Otavy od tchána, který obnovil svou rybářskou vášeň a z farmářského trhu od majitelů sádek...
S kaprem experimentuji ráda, hlavně poslední dobou, kdy mám dva zdroje - přímo z Otavy od tchána, který obnovil svou rybářskou vášeň a z farmářského trhu od majitelů sádek...
14. 6. 2011 17:18
Jana Remkova: lakomče
14. 6. 2011 17:17
rebeka: dostala jsem ho od kámošky a Pavla, ty a sousedka chce taky. Néé, sama mám málo, kupte si.. A vlastně chce podkovičku i ta kámoška, co mi dala kapra. I ona má smůlu!
14. 6. 2011 17:15
Jana Remkova:noo jistě...ty si dáš v neděli..hele,dej si,co chceš já chci toho kapříka
14. 6. 2011 17:13
Jana Remkova:1974andrea..omlouvám se za překlep, samozřejmě ne Chlupářské, ale Chalupařské
14. 6. 2011 17:12
rebeka: outerek, nebo neděle, top je fuk, ne? V neděli si dám klidně halušky s vajíčkem
14. 6. 2011 15:23
HA Remková ty mě štveš takovádle paráda při outerku
vypadá to úúúžasně,kapříka my moooc rádi..už letí do oblíbených
vyzkouším čo skvór
vypadá to úúúžasně,kapříka my moooc rádi..už letí do oblíbených
vyzkouším čo skvór
14. 6. 2011 14:48
1974andrea: taky si myslím, že Maris má pravdu. Jsou to Chlupářské recepty Dobromila, takový malý časopis, jako "Pošli recept". Zahlídla jsem je poprvé a moc se mi líbil.
maris:Taková mírně pikantní, mírně nasládlá chuť okořeněná česnekem. Toho bych klidně příště dala více a rybku bych více osolila, ikdyž je tam sojovka. Já jsem rybovec, fakt mi to chutnalo, určitě by se to dalo ještě nějak přichutit nějakými bylinkami, ale popravdě, já se v nich moc nevyznám, tak je střílím od boku
maris:Taková mírně pikantní, mírně nasládlá chuť okořeněná česnekem. Toho bych klidně příště dala více a rybku bych více osolila, ikdyž je tam sojovka. Já jsem rybovec, fakt mi to chutnalo, určitě by se to dalo ještě nějak přichutit nějakými bylinkami, ale popravdě, já se v nich moc nevyznám, tak je střílím od boku
14. 6. 2011 14:42
Jani, krásnej kapřík a zajímavá kombinace medu a sójovky Máš 4.bod
14. 6. 2011 14:38
1974andrea: Andreo to ale určitě není recept od Rettigové, je v tom sojová omáčka a tu ona neznala
Jani, jaké to bylo ? Já si nějak neumím představit rybu s medem, ale proč ne, že jo
Jani, jaké to bylo ? Já si nějak neumím představit rybu s medem, ale proč ne, že jo
14. 6. 2011 14:34
Jani,taky budu muset vytáhnout starou Retigovou,mám nové vydání i s fotkama a ještě jsem ji nestihla celou prohlédnout. Ty její recepty vypadají i dnes velmi lákavě a světově. Bodík za kapříka
14. 6. 2011 14:10
Tak to bude hodně dobrý kapřík +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 7 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 7 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 54 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 6 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 9 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapr na modro: Co se za tímto nezvyklým názvem skrývá a jak rybu na modro připravit
Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
7 skvělých receptů z kapra potěší příznivce rybího masa. Kapr - to není jen smažený řízek o Vánocích, vyzkoušejte i další výtečné úpravy
Další recepty
Tématické fráze: kapr na medu kapr recept kapr v medu recepty kapr kapr recepty recept kapr na medu kapr na medu recept recepty z kapra kapr s medem úpravy kapra recepty ryba na medu recept na kapra kapri kostky na medu kapří kostky upravujeme kapra úprava kapra lkapr na medu lkapr na medu upravy kapra kapr na medu recepty
Suroviny: kapr, máslo, omáčka sojová, česnek, víno bílé, med, kmín celý, pepř, sůl
Kapr na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7E5
44 názorů