Vepřové plátky na kmíně s rýží
Máte doma kousek vepřového masa a nevíte, co dobrého z něj připravit? Osvědčené rady našich babiček nabízí recept na českou klasiku, vepřové plátky na kmíně podávané s rýží. Stačí trocha šikovnosti a strávníci budou volat po přídavku.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 323 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,48 g |
Tuky | 8,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Do omáčky můžete přidat chilli omáčku nebo rajčatový protlak.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2011 13:07
26. 7. 2011 12:56
26. 7. 2011 12:47
Ta tvoje chuť s takovým malým množstvím šťávy bude zase silnější chuti. Ovšem 6.bod ti dávám
26. 7. 2011 12:42
26. 7. 2011 12:23
26. 7. 2011 12:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 19 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 4 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 18 minutami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 23 minutami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 1 hodinou
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 2 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 3 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 4 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 6 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: vepřové plátky na kmine vepřová kýta s rýží veprove platky na kmine recept veprove maso na stave s ryzi omáčky z vepřového k rýži vepřové plátky s rýží omáčka k rýži z veproveho vepřová plec s ryzi vepřové plátky se šťávou vepřové plátky vepřové s rýži omacka z veproveho masa s ryží veprova omacka s ryzi veprovy platek na kmine vepřová kýta recepty s rýží veprove na kmine vepřový plátek s rýží maso na šťávě s rýží vepřové maso s rýží omáčka na kmíně
Suroviny: kýta vepřová, cibule, olej, kmín mletý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, paprika sušená sladká, vývar masový, rýže
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1Yo
36 názorů