Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová omáčka

Vnitřnosti jsou velice dobrým a levným zdrojem bílkovin i vitamínů. Zkuste z nich připravit chutnou játrovou omáčku, která je zároveň rychlá na přípravu. Ať už vyberete jakoukoliv přílohu, získáte skvělý oběd za pár kaček.

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 7. 2008 13:33

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 542 kJ / 1 325 kcal
Bílkoviny93,30 g
Tuky75,94 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 365 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy64,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ronnykush Ronnykush

12. 9. 2023 14:13

Výborné :-)

kokdaj kokdaj

4. 6. 2022 12:19

Uděláno super mám rád více řidčí . Z bramborovou kaší ještě lepší .Děkuji za recept.<3<3<3

Maxima

5. 11. 2021 10:06

manžel asi 3x řekl, že je to strašně dobrý. takže děkuji :)

Květuš

13. 5. 2016 19:03

:-K

karel59

1. 11. 2015 06:07

hana Kreisingerová::yes:::-p, dobrá mňamka

Lukáš

16. 12. 2014 14:34

Nejlepší jsou s knedlikem:-))

pazderka83

26. 11. 2014 14:23

Uz jsem dlouho nedelala... ja pridavam k pepri a kminu i trosku ml.noveho koreni ;-) Dekuji za inspiraci na dnesni veceri :-)

hana Kreisingerová

16. 9. 2014 15:22

Ja jatra osmahnu na cibuli přidam kmín trochu chilli polotučnou hořčici sul pepř zaleju vodou a bílym vínem udělam mouku s vodou zahustí a přidam malinko česneku zaleju smetanou a někdy přidavam hovězí bujon:-K

hana Kreisingerová

16. 9. 2014 15:12

Ja jatra osmahnu na cibuli přidam kmín trochu chilli polotučnou hořčici sul pepř zaleju vodou a bílym vínem udělam mouku s vodou zahustí a přidam malinko česneku zaleju smetanou a někdy přidavam hovězí bujon:-K

David

5. 11. 2013 19:35

At je to jak chce, ja bych zbastil i syrovy, kmin nekmin :-p

jarka

29. 10. 2013 09:42

dělám taky tak,pepř a kmín:-))www.toprecepty.cz

Andrey

6. 4. 2013 16:30

Hele, proto ten tu recept, aby byl jedinečný svou chutí, jednoduše, tento recept nemá koření a přesto je výborný :) dnes dělám kuřecí játra taktéž a tady jsem zakotvila :) díky za recept, po přihl. šoupnu bodík :) :-K

gabrusa

17. 2. 2013 23:44

Dohadujete se tu jestli i kmín, nebo jestli stačí pepř a jaké ještě koření. Zkuste přidat tročku dobrého provensálského, uvidíte, co to udělá s chutí. :-) A než budete hodnotit, zkuste uvařit. Taky jsem tomu nevěřila a je výtečná.

Kristy

28. 1. 2013 11:04

Já teda dávám ještě smetanu. Je to pak prostě víc omáčka =)

adf

26. 1. 2013 22:39

další tuctová omáčka

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrová omáčka játrová omáčka recept recept na játrovou omáčku omáčka játrová recept játrová omáčka jatrova omacka z krutich jater játrová omáčka z drůbežích jater kuřecí játrová omačka recepty játrová omáčka játrová omáčka od babičky krůtí játra omáčka játra omáčka játrová omáčka pro děti omáčka s játry jatrova omacka z kurecich jater drubeží játrová omáčka omáčka z jater játra na omáčku játrová játrováomáčka

Suroviny: játra drůbeží, sádlo, cibule, mouka hladká, vývar drůbeží, sůl, kmín drcený, pepř mletý

TopRecepty.cz

Játrová omáčka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kR1