Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z vepřového masa

Přesto že rizoto patří mezi nejobyčejnější jídla, dá se s pestrými obměnami připravit pokaždé jinak. Přidáním rajčatového protlaku a sterilovaného leča získá pikantní, zajímavou chuť. Horké rizoto na talíři posypejte špetkou strouhaného sýra, chutě se krásně doplní.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

3. 8. 2008 15:15

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na 1 porci je třeba 100 g masa a zhruba 80 - 100 g suché, nevařené rýže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2009 11:42

NEBO!!! Bože..

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2009 11:41

No, zase jeden nápad na oběd. Já dávám taky lečo, nevo rajče a papriku a většinou plecko a hodně sýru navrch;-)

Majka

5. 11. 2008 09:45

Taky takhle dělám rizoto, s lečem a trochou rajčatového protlaku :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto recept rizoto s vepřovým masem rizoto srbské rizoto s vepřovým masem vepřové ryzoto rizoto s lečem srbské rizoto z mletého masa vepřové rizeto rizoto z mleteho masa recepty rizoto rizeto recept recept na rizoto rizeto z vepřového masa rizoto recepty vepřové rizoto se zeleninou rizoto z plecka vepřové rizoto pečené v troubě recept rizoto maso na rizoto ryzoto z vepřového masa

Suroviny: bůček vepřový, olej, cibule, sůl, pepř, lečo sterilované, protlak rajčatový, rýže, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Rizoto z vepřového masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZQr